MedLife Broker Asigurare Reasigurare, compania de brokeraj in asigurari a grupului MedLife - cel mai mare operator medical privat din Romania, lanseaza in parteneriat cu Generali, pachetele de asigurare de sanatate Vital MedLife. Este prima colaborare de anvergura intre un furnizor de servicii medicale si un asigurator de renume pentru a oferi servicii de asigurare de sanatate de baza, in conditii de maxima transparenta si flexibilitate pentru clienti.

Asigurarile de sanatate privata Vital MedLife reprezinta un program complet care se adreseaza tuturor persoanelor fizice, cu varsta cuprinsa intre 6 luni si 64 de ani, care doresc sa beneficieze de tratamente in cadrul celei mai mari retele de servicii medicale private din Romania. In baza acestora, clientii pot beneficia de interventii chirurgicale complexe, spitalizare, consultatii multidisciplinare, analize de laborator, precum si de servicii de imagistica, toate serviciile fiind disponibile in cadrul Sistemului MedLife.

Noutatea pachetelor de asigurare Vital este reprezentata de modalitatea de achizitie. Astfel, prin intermediul unei aplicatii online, orice client eligibil din punct de vedere al varstei, care are conexiune la internet, poate alege, in doar trei pasi, varianta de asigurare care i se potriveste cel mai bine, economisind astfel timp, si avand acces la servicii medicale complete la un pret optim. De asemenea, programul de asigurari Vital MedLife ofera titularului optiunea de a-si proteja intreaga familie si a include in program sotul /sotia, respectiv copiii, beneficiind astfel, de reduceri pentru acestia de pana la 50% din pretul asigurarii.