Ziarul BURSA organizeaza conferinta "Avantajele medierii in rezolvarea conflictelor", in data de 26 februarie 2013, la World Trade Center Bucuresti, sala Beijing&Vienna .

Incepand din luna februarie 2013, cei care se vor adresa instantelor de judecata trebuie sa faca dovada ca au participat la o sedinta de informare in mediere. Aceeasi obligativitate este prevazuta si pentru partile ce se afla deja cu o cauza pe rolul instantelor de judecata.

Participarea la lucrarile conferitei se inscrie in formarea continua a mediatorilor cu un numar total de 2 puncte aferent celor 4 ore de dezbateri si prezentari.

Printre vorbitorii invitati se numara: Mona Pivniceru, Ministru,Ministerul Justitiei; Dorin Valeriu Badulescu, Presedinte, Consiliul de Mediere (confirmat); Radu Gratian Gretea, Presedinte, Asociatia Romana a Bancilor(confirmat); Zeno Sustac, Vicepresedinte, Consiliul de Mediere (confirmat); Tudor Tatu, Presedinte, Uniunea Mediatorilor Bancari (confirmat); Nicoleta Munteanu, Presedinte, Centrul International de Mediere (confirmat);Cristian Parvan, Secretar General al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (confirmat), Raluca Anghel Mihalcea - Consilier Personal, Cabinet Ministru Delegat pentru IMM-uri, Turism si Mediul de Afaceri (confirmat);Cosmin Vasile - Partener, Zamfirescu Racoti Predoiu (confirmat), Mirela Iovu - Vicepresedinte, CEC Bank, Ciprian Frandes - Consilier al doamnei deputat Alina Gorghiu (confirmat).

Toate evenimentele BURSA anterioare au inregistrat un mare interes, atat din partea participantilor in sala (peste 200 de participanti/eveniment), cat si a speakerilor invitati (ministri, secretari de stat, presedinti de banci, fonduri de garantare/contragarantare, societati de asigurare, companii din economia reala, etc.), dar si de acoperirea mass-media.

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul Conferintei:http://www.bursa.ro/avantajele-medierii-2013/