MedLife, in calitate de lider al pietei de servicii medicale private, operator al celei mai mari retele de spitale private (6 spitale, 550 de paturi), face precizarea ca nu exista nici un fel de legatura intre centrul medical de fertilizare in vitro Med New Life si MedLife S.A.

Med New Life este o companie cu actionariat israelian, infiintata in 2003 la o distanta de sapte ani de la aparitia companiei SC MedLife S.A care are o activitate recunoscuta in domeniul medical, de 17 ani. Avand ca obiect de activitate Fetilizarile in Vitro, o nisa in care MedLife avea deja o traditie si o recunoastere pe piata din Romania, firma Med New Life a beneficiat de notorietatea brandului detinut in exclusivitate de catre MedLife, liderul de piata in domeniul serviciilor medicale private.

Pentru a evita in viitor asemenea confuzii, am decis sa demaram procedurile legale fata de orice societate, din Romania, care utilizeaza brandul 'MedLife', brand detinut in mod legal si in exclusivitate de catre societatea noastra.

In acest sens, MedLife a decis sa actioneze in judecata toate societatile care au in denumire brandul societatii, urmand sa solicite interzicerea utilizarii brandului in denumirea acestor societati precum si obligarea acestora la plata despagubirilor cauzate de folosirea ilegala si abuziva a brandului 'MedLife'.