Grupul Rompetrol a numit-o pe Mihaela Ungar in functia de Grup Director Marketing si Comunicare Corporativa, din luna iulie, informeaza un comunicat transmis vineri de companie.

Mihaela Ungar s-a alaturat echipei Rompetrol in contextul in care strategia Grupului in urmatorii cinci ani vizeaza dezvoltarea activitatii de retail si dezvoltarea diviziei internationale a KazMunayGas - compania nationala de petrol si si gaze din Kazakhstan si unicul actionar al Grupului Rompetrol.

"Experienta si expertiza Mihaelei Ungar in FMCG (Fast-moving consumer goods) completeaza si sustine intentia Grupului de a trece la o noua etapa a dezvoltarii sale, consolidarea si extinderea activatilor de retail in Romania, dar si in regiune Marii Negre. Cresterea retelei de distributie a carburantilor, o noua imagine a statiilor Rompetrol, corelarea serviciilor si a produselor noastre cu nevoile clientilor, ne vor permite sa devenim cel mai important furnizor de energie vie, prima optiune pentru clientii care isi doresc calitate", declara Zhanat Tussupbekov, CEO al Grupului Rompetrol.

Ungar are o experience de peste 20 de ani in domeniu.

Grupul Rompetrol este detinut integral de compania nationala de petrol si gaze din Kazahstan - KazMunayGas, fiind prezent in 12 tari si cu majoritatea activelor si operatiunilor in Franta, Romania, Spania si Sud-Estul Europei. TRG este implicat in activitati de rafinare, marketing si trading, dar si in explorare si productie, servicii petroliere, EPCM, transport, etc. TRG intentioneaza sa devina una dintre cele mai importante companii petroliere integrate din Europa, din regiunea Marii Negre si a Marii Mediterane. In 2012, Grupul Rompetrol a inregistrat o cifra de afaceri de 10,8 miliarde dolari.