Se apropie Sarbatorile de iarna. Simti deja ca ti-a crescut tensiunea, numai la gandul banilor pe care va trebui sa-i cheltui pe cadouri pentru angajati, pentru clientii importanti, pentru partenerii de afaceri. Te straduiesti sa gasesti o idee pentru cadouri originale, care sa ajunga la timp, sa fie usor de livrat si sa nu fie primite cu o strambatura de nemultumire, sa aterizeze in teancul de «cadouri de dat mai departe» sau, mai rau, in cosul de gunoi?

Edenred CraciunFoto: Edenred

Avem o veste buna pentru tine si compania ta: cuTicket Cadou®– cel mai renumit si recunoscut brand de tichete de cadouri din Romania, angajatii si partenerii tai de afaceri isi pot cumpara ORICE CADOU isi doresc, din peste 50000 de magazine, in toata tara. Haine, cosmetice, bijuterii, jucarii, carti, servicii de infrumusetare, ciocolata, cozonaci sau mancare, in marile magazine, in magazine specializate sau in mici magazine de cartier sau de sat.

De ce tichete si nu bani? Pentru ca oferindu-le angajatilor Ticket Cadou® emis de Edenred in valoare de pana la 150 de lei/beneficiar, vei economisi 35% fata de varianta in care le-ai acorda bani – deoarece tichetele cadou sunt scutite de taxe si contributii sociale salariale si patronale.

Tichetele cadou Ticket Cadou® pot fi personalizate cu mesajul tau special de Sarbatori pentru angajati, clienti sau parteneri, pot fi grupate intr-un carnet sau intr-un plic elegant pentru fiecare destinatar, astfel incat cadoul tau de sarbatori sa fie nu doar eficient finaciar, ci si elegant si memorabil.

Si in plus, toata partea de comanda si administrare a tichetelor cadou iti ia doar cateva minute !

Iti place ideea de a economisi bani si de a oferi fiecaruia flexibilitatea de a-si alege cadoul dorit, dar ai vrea un plus de inventivitate, un suflu nou, modern?

Atunci cardurile cadou Compliments® sunt perfecte pentru tine si compania ta.

Pastrezi toate avantajele tichetelor cadou, prin scutirea de contributii salariale si patronale, ba chiar vei avea si mai mult de castigat: sumele oferite angajatilor pe cardurile Compliments® sunt scutite in plus si de impozitul pe venitul salarial de 16%. Angajatii, clientii si partenerii tai de afaceri isi vor putea alege ei insisi exact ce cadou prefera, intr-o retea de peste 3000 de magazine, de la magazine de cadouri, parfumuri, haine si pana la magazine alimentare.

Cardurile Compliments® functioneaza similar cu cardurile bancare, doar ca nu permit retrageri de numerar. Neavand un cont bancar asociat, ele au in plus avantajul de a nu impune beneficiarilor comisioane de administrare de cont sau alte costuri asociate cardurilor bancare.

Vrei sa fii si tu un Mos Craciun inspirat?Afla mai multe detalii despre Ticket Cadou si cardurile cadou Compliments.

Esti deja hotarat ca anul asta sa alegi Ticket Cadou si Compliments? Comanda aicicadoul perfect de Craciun.