O prima in bani sau un cadou? Sarbatorile de iarna sunt ocazia perfecta de a-ti recompensa angajatii pentru efortul depus de-a lungul anului. Exista insa un mod de a spune „Multumesc!“ care sa fie apreciat cu adevarat de salariati si care sa-ti aduca in acelasi timp si tie beneficii.

A face cadoul potrivit e o arta nu foarte usor de invatat. Banii pot fi o alternativa la cautarile si cozile din magazine, dar realist vorbind, o prima cash poate fi acordata oricand in timpul anului, in timp ce Craciunul e o sarbatoare! Numerarul in sine nu reprezinta un cadou memorabil, e cheltuit la fel de usor cum a fost oferit si, in definitiv nu face decat sa spuna „nu m-am gandit prea mult la tine“.

Cardul Compliments® si tichetul cadou Ticket Cadou® emise de Edenred imbina flexibilitatea oferita de bani cu memorabilitatea unui cadou fizic.

Foarte elegant, cardul preplatit Compliments® functioneaza similar unui card bancar, are o banda magnetica si este protejat cu ajutorul unui cod PIN. Acesta nu percepe insa taxe si comisioane, neavand un cont bancar asociat. Angajatorul incarca suma oferita ca bonus, iar salariatul o poate cheltui oriunde in reteaua de peste 3.000 de comercianti. Cardurile pot fi alimentate o singura data sau pot veni in varianta reincarcabila astfel incat sa poata fi folosite oricand fara grija distribuirii periodice a cardurilor cadou .

Tichetul cadou Ticket Cadou® pune la dispozitia salariatilor o retea de peste 55.000 de magazine in care e acceptat ca modalitate de plata, indiferent ca e vorba de imbracaminte si incaltaminte sau produse alimentare.

Beneficii fiscale

Achizitia de tichete cadou si carduri Compliments® iti aduce si facilitati fiscale. Sumele acordate angajatilor la evenimentele majore de peste an precum Craciun, Paste, 8 Martie, 1 Iunie sub forma de tichete cadou Ticket Cadou si carduri Compliments sunt deductibile si scutite de taxe si impozite sociale, in limita a 150 lei/ beneficiar/eveniment. Astfel, ajungi sa economisesti 35% la achizitia cadourilor pentru salariati!

La randul sau, atunci cand primeste beneficii extra-salariale prin intermediul cardului Compliments® angajatul este scutit de la plata impozitului pe venit in valoare de 16%.

Nu-i asa ca e o idee buna? Comanda aici cadoul de Craciun perfect pentru angajatii tai.