Dupa 5 ani de recesiune si de stagnare, peisajul economic arata cam ca un camp de lupta la finalul unui lung razboi: comandantii batalioanelor – manageri si antreprenori - cauta o strategie salvatoare, in timp ce soldatii obositi - salariatii - abia isi mai duc picioarele.

Cum sa iesi castigator din 2014Foto: Edenred

Daca esti antreprenor sau manager, orice mic secret care te ajuta sa-ti faci afacerea mai rentabila poate fi diferenta intre succes si dezastru. Ca sa iesi castigator din 2014, e esential sa-ti remotivezi angajatii. Pune-i in miscare, pentru ca ei sa-ti tina afacerea in viata!

Nu-ti permiti sa le maresti salariile? Nu-i nimic, exista o solutie si mai buna!

Acolo unde o marire salariala este dificil de realizat, pentru ca pur si simplu bugetul companiei nu si-o poate permite, exista totusi o metoda prin care poti creste puterea de cumparare a salariatilor, cu costuri mult mai mici pentru compania ta: tichetele de masa Ticket Restaurant, emise de compania Edenred.

Spre deosebire de sumele aferente unei mariri salariale, in cazul tichetelor de masa atat compania, cat si salariatii sunt scutiti de taxe si contributii sociale, iar firma beneficiaza de deductibilitate de la plata impozitului pe profit. Astfel ca firma face o economie importanta, de 35% si le asigura salariatilor cresterea puterii de cumparare pe care o asteapta de mult.

Poti oferi salariatilor cate 1 bon de masa Ticket Restaurant in valoare de 9.35 lei pentru fiecare zi lucratoare, adica in medie 205 de lei lunar.

Pentru aceste sume, compania angajatoare nu plateste taxe patronale (CASS 5.2%, fond de somaj 0.5 %, CAS 20.8 %, FNUASS 0.85 %, fond de risc si accidente minim 0.4 %, Fond creanţe salariale 0.25 %).

Totodata, angajatul nu plateste taxe salariale (CAS individual 10.5 %, fond de somaj 0.5 %, asigurări de sănătate 5.5 %), platind doar impozitul pe venit salarial (16%).

Astfel, pentru fiecare salariat, firma angajatoare economiseste lunar circa 110 lei, fata de varianta unei mariri de salariu.

Cu Ticket Restaurant, salariatii isi pot cumpara produse alimentare sau pot lua masa in cea mai extinsa retea de magazine alimentare, restaurante, fast food-uri si supermarketuri partenere, in toata tara.

Si cum produsele alimentare reprezinta peste 40% din cheltuielile unei familii in Romania, salariatii tai vor aprecia luna de luna beneficiul pe care li-l oferi.

Vrei sa iesi si tu castigator din 2014 ? Incepe prin a-ti motiva angajatii!

Afla mai multe despre tichetele de masa sau calculeaza cat economisesti cu tichetele de masa Ticket Restaurant!

Edenred, compania care a inventat tichetele de masa Ticket Restaurant® , este liderul mondial in servicii preplatite adresate companiilor, concepe si furnizeaza solutii care faciliteaza viata salariatilor si imbunatatesc eficienta organizatiilor. Alte tipuri de tichete si carduri emise in Romania de Edenred sunt tichetele de cadouri Ticket Cadou®, tichete de asistenta sociala Ticket Asist®, tichete de cresa Ticket Creşa®, tichete de ingrijire medicala Ticket Medica®, tichete de vacanta Ticket Vacanţa®, carduri cadou Compliments®.