De Valentine`s Day, peste 300 de cupluri indragostiti au participat la concursul organizat de compania Apa Nova Bucuresti in mall-ul AFI Cotroceni - Zona Patinoar. Competitia indragostitilor s-a desfasurat sub sloganul "Apa Nova iti umple inima!" iar marele premiu a fost castigat de cuplul Adriana si Nicolae Bucur. Cei doi norocosi nu sunt casatoriti fiind doar o coincidenta de nume.

Dezgheata inimiFoto: Apa Nova

Acestia au primit cate un voucher in valoare de 4.000 de lei cu care isi vor putea cumpara la alegere o rochie de seara sau una de mireasa de la Bien Savy si respectiv un costum de ginere sau unul de seara de la Ego Man. Castigatorii au apreciat corect cantitatea de apa ce a fost necesara pentru umplerea unei inimi care ulterior a fost inghetata. Inima a fost dezghetata de "declaratiile de dragoste" a celor peste 300 de cupluri.

Cei care s-au intrecut pentru castigarea premilor in valoare totala de 8.000 lei au avut varste cuprinse intre 18-65 ani. Cel mai longeviv cuplu ne-a marturisit ca si a unit destinele in urma cu 20 de ani. Toate perechile inscrise in concurs au primit din partea organizatorilor cadouri surpriza ce au constat in inimioare dulci. Manifestarea organizata de Apa Nova se afla la a cincea editie.

Evenimentul organizat de Apa Nova s-a desfasurat in parteneriat cu AFI Cotroceni si postul de radio ProFM.