Pe 26 martie, sala de conferinte Betta a hotelului Ramada din Sibiu va gazdui intalnirea cu tema Dezvoltarea digitala a produselor din industria auto, adresata companiilor producatoare de componente pentru industria auto.

Companiile ADA si Siemens Industry Software lanseaza invitatia de a va alatura specialistilor in domeniul dezvoltarii digitale a produselor si invitatilor sai, pentru a afla care este impactul adoptarii tehnologiei inovative, deschise si flexibile, in termeni de crestere a productivitatii, calitatii si complexitatii produselor.

Raspunzand tendintelor industriei, dictate de respectarea cerintelor de mediu, complexitatea managementului determinata de globalizare, scurtarea timpului necesar lansarii produsului pe piata, cresterea nivelului de personalizare si inovatie a autovehiculelor, Siemens Industry Software si compania ADA ofera un portofoliu integrat de solutii software pentru dezvoltarea produsului, fundamental orientat in directia asigurarii unui nivel sporit de eficienta in fabricatie, a cresterii profitabilitatii si satisfacerii asteptarilor de livrare a produsului.

Principalele provocari cu care se confruta industria auto sunt legate de:

  • gestionarea complexitatii in crestere a proiectarii si productiei;
  • imbunatatirea atat a proceselor, cat si a rezultatelor in raport cu schimbarile la nivel de complexitate si diversitate a produsului, performanta, inovativitate si calitate;
  • reducerea costurilor si optimizarea resurselor fara a face rabat de la calitate;
  • reducerea timpului de livrare a produsului.

Platforma de suport al deciziei oferita de compania ADA si Siemens industry Software permite dezvoltarea de produse si reuneste toate cunostintele inter-domenii intr-o singura locatie, accesibila tuturor utilizatorilor autorizati, indiferent daca acestia sunt situati in cadrul organizatiei sau in lume.

Astfel, furnizorii de automobile colaboreaza in mod eficient in toate etapele procesului de dezvoltare a produsului, exceland intr-un mediu de afaceri dispersat la nivel global.

9 din 10 producatorii din industria auto au ales solutiile Siemens Industry Software, printre care: Daimler, General Motors, Aston Martin sau Nissan.

Tehnologia Siemens PLM a permis echipei Redbull Raceing team sa ajunga campioana in Formula 1, depasind prin inovare producatorii cu traditie in domeniu.

Prin participarea la aceasta intalnire, companiile vor afla cum pot deveni un furnizor agreat de catre producatorii de referinta in industria auto.

Dintre cele mai importante rezultate obtinute de companiile producatoare de componente auto, mentionam:

  • Probleme identificate si rezolvate mai rapid
  • Flexibilitate de productie mai mare
  • Mai putine deseuri, mai multe produse
  • Deciziile de investitii validate
  • 80% mai putine probleme dupa producerea vehiculului
  • Modificari de proiectare reduse de la 90% la 60%
  • Procesele de productie simplificate
  • Timp redus de dezvoltare a produsului
  • Colaborare imbunatatita intre departamente si furnizorii externi.

Va asteptam sa luati parte la acest eveniment aplicat, ce va contine prezentari si predictii asupra evolutiei industriei, aplicatii software demonstrative si studii de caz dintr-un portofoliu amplu de clienti pe care compania ADA il detine in industria auto din Romania.

Va puteti rezerva locul in sala, printr-un mesaj pe pagina adacomputers.ro/ro/contact.