Directorul General al CFR Calatori, Valentin Dorobantu a demisionat miercuri din functie. Dorobantu si-a dat demisia din pozitia de membru in Directoratul companiei, structura stabilita in urma cu o luna, scrie Mediafax care citeaza surse din companie.

Dorobantu a ocupat pozitia de director general al companiei in perioada ianuarie 2013 - aprilie 2014. El a ocupat anterior functii de conducere in cadrul CFR Infrastructura, AFER si CFR Calatori.

Conducerea CFR Calatori este asigurata din luna aprilie de Directorat, format din trei membri (Dorobantu, Ioan Balaneanu si Vasile Secara - presedinte), si Consiliul de Supraveghere.

Site-ul ziuanews.ro scrie ca Dorobantu si-a dat demisia din motive personale. Acelasi site mentioneaza insa ca decizia lui Dorobantu ar fi influentata si de faptul ca Directia Nationala Anticoruptie il investigheaza pentru prejudicierea companiei cu un milion jumatate de euro.

Dorobantu isi va continua activitatea la un operator privat de transport calatori din zona Brasov, RegioTrans, potrivit aceleiasi surse.