Ce poti face pentru a schimba in bine realitatea dura si neprietenoasa cu care se confrunta unii copii inca din primele clipe de viata? Prin proiectul Idei de viitor-www.ideideviitor.ro, Philips Romania te provoaca sa contribui cu idei pentru a imbunatati calitatea vietii copiilor. Despre problemele care afecteaza inceputul de viata al copiilor si despre posibile idei si solutii au discutat online cu cititorii dr. Mihaela Demetrian, medic primar neonatologie si dr. Radu Botezatu, medic rezident Obstetrica-Ginecologie. Andra Barchi, Digital Marketing Manager Philips Romania va explica care sunt pasii de urmat de la ideea propusa la implementarea acesteia.

Dr. Mihaela Demetrian, Dr. Radu Botezatu, Andra BarchiFoto: Colaj / Sursa: Arhiva personala

Platforma online Idei de viitor – www.ideideviitor.ro propune trei teme principale, discutate si validate in prealabil cu specialisti în medicina, mediu, arhitectura si protectie sociala: Perioada de sarcina, Start sanatos in viata si Recreere prin lumina. Pe fiecare tema in parte, oricine poate inscrie idei in proiect pana la data de 3 august 2014, urmand ca ulterior ideile sa fie votate. Pana la finalul acestui an, trei idei castigatoare vor deveni realitate fiind implementate de Philips Romania printr-o finantare in valoare totala de 100.000 de euro. Este foarte simplu sa contribuim cu totii la schimarea in bine a vietii copiilor nostrii: intra pe www.ideideviitor.ro si inscrie acum ideea ta.

Dr. Mihaela Demetrian este medic primar neonatologie si din 2012 conduce sectia de Neonatologie a Spitalului Clinic de Obstetrica Ginecologie „Filantropia” Bucuresti. Din 2005 este Formator in domeniul „urgente neonatale”.

Dr. Radu Botezatu este Medic rezident Obstetrica-Ginecologie in cadrul Spitalului "Filantropia" si doctorand al Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti.

Andra Barchi, Digital Marketing Manager, coordoneaza din partea Philips Romania proiectul "Idei de viitor". Este absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti (2008) si a unui program de master in cadrul University of Amsterdam (2009).

Nota redactiei:

  • Adresati intrebari folosind formularul de la finalul articolului.
  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la subiectul anuntat, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.