Mega Image a anuntat marti preluarea a 20 de magazine operate de reteaua Angst, situate in Bucuresti. In acest moment, preluarea magazinelor Angst este in proces de aprobare de catre Consiliul Concurentei. Sunt estimate venituri anuale de 21 milioane de euro pentru cele 20 de magazine preluate, care au fiecare suprafete totale intre 90 si 750 metri patrati.

Angst vrea sa se axeze pe productia de carne procesata.

"Un alt aspect important al acestui proces de preluare este consolidarea colaborarii intre Mega Image si brandul Angst", a afirmat Sorin Minea, presedintele Angst.

Cele doua companii au mai anuntat ca mai multe detalii privind procesul de preluare a retelei de magazine Angst vor fi comunicate in lunile urmatoare, in momentul aprobarii finale a tranzactiei de catre Consiliul Concurentei.

Fondat in 1995, Mega Image are 326 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (173), Shop&Go (151), AB COOL FOOD (1). Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia.