Dr. Lucian Popa, unul dintre cei mai reputati medici de chirurgie plastica din Iasi, a lansat miercuri, in parteneriat cu MedLife, Centrul Esthetic Center Dr. Lucian Popa. Noua unitate pune la dispozitia pacientilor din Iasi cea mai moderna tehnologie dermato-estetica, tehnici inovative in chirurgia estetica, precum si tratamente complete de refacere si intretinere cosmetica medicala. Incepand cu luna ianuarie, in cadrul centrului se vor realiza si interventii de liposculptura si lipofiling, implant de par artificial.

Esthetic CenterFoto: MedLife

De asemenea, pentru tratamentul leziunilor tumorale ale pieii, este utilizata metoda Mohs, una dintre cele mai eficiente metode chirurgicale de tratare a carcinoamelor. "Aceasta metoda consta in excizii seriate ale leziunii tumorale, cu maping tumoral si examinarea microscopica a formatiunii intraoperator, pana la eliminarea completa si certa a tumorii. Metoda ofera certitudinea de 100% privind indepartarea tesutului tumoral, leziunile cicatriciale sunt mai mici comparativ cu chirurgia clasica, iar diagnosticul de certitudine este imediat", a declarat Dr. Lucian Popa, medic primar chirurgie plastica reconstructiva.

Specialistii Esthetic Center realizeaza consultatii pentru o serie de interventii chirurgicale in chirurgia estetica, cum ar fi rinoplastia, augmentare mamara prin implant mamar, abdominoplastie, lifting facial, mastopexie (ridicarea sanilor) si mamoplastie de reductie, consultatii de chirurgie plastica reconstructiva.

"In cadrul centrului pacientii vor putea beneficia de tehnici de ultima ora in domeniul intretinerii faciale, cum este tehnica Dracula, care se bazeaza pe injectarea unui ser obtinut din sange. Acest tratament revolutionar disponibil pacientilor in cadrul Esthetic Center Dr. Lucian Popa este bazat pe celulele stem din concentratul plachetar, care stimuleaza capacitatea organismului de autovindecare si regenerare. Aceasta terapie consta in recoltarea de sange de la pacient, care prin centrifugare si separarea fractiunii de concentrat plachetar se reinjecteaza la nivelul fetei sau regiunii cervicale", a adaugat Dr. Lucian Popa.

De asemenea, centrul asigura interventii de chirurgie corectiva a fetei, printre care transferul de grasime, lifting volumetric cu fire si benzi de suspensie, corectia pleoapelor cazute, otoplastie, tratamentul chirurgical al leziunilor tumorale sau tratamentul leziunilor cicatriciale.

Pacientii vor beneficia de un tratament complet ce consta in analiza caracteristicilor tipului de ten, stabilirea unui plan de tratament care poate include cure de refacere invaziva (tratamente injectabile si/sau chirurgicale) si tratamente de intretinere de cosmetica medicala, cu aparate multifunctionale, ce asigura electroporatii multipolare (deschiderea porilor si penetrarea ingredientilor in straturile adanci ale pielii), liftinguri faciale folosind micro-curenti, peeling cu diamante ori rejuvenare folosind ultrasunete. In acest fel, substantele active sunt introduse in straturile profunde ale pielii cu o eficienta crescuta.

In ceea ce priveste terapiile de estetica si cosmetica medicala, centrul dispune de aparatura de ultima generatie, produse de ingrijire si seruri bogate in substante active, utilizate in tratamentele de lifting, antirid, ale diverselor forme de acnee, capilare sparte, hidratare a pielii cronic deshidratate.

Domnul doctor Lucian Popa a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie ¬Gr. T. Popa¬ din Iasi si este medic primar chirurgie plastica reconstructiva si arsuri. Pe parcursul carierei a ocupat, printre altele, functia de Manager al Spitalului Clinic de Urgenta ¬Sf. Ioan¬ din Iasi si de medic primar chirurgie plastica reconstructiva in cadrul aceleiasi institutii. De asemenea, a activat in cadrul Departamentului de Chirurgie Plastica, Spitalul ¬St. Elisabeth¬, Europe Clinics Association, Bruxelles. Este membru al Societatii Romane de Microchirurgie, al Societatii Romane de Chirurgie a Mainii, al Societatii Romane de Chirurgie Estetica si al Societatii Romane de Chirurgie Plastica Reconstructiva.

Centrul Esthetic Center Dr. Lucian Popa este situat in cadrul Hyperclinicii MedLife Iasi, de pe strada Vasile Lupu nr. 78. Pentru programari, pacientii pot apela numarul de telefon 0747 700 600. Clinica MedLife a fost inaugurata in luna mai a acestui an, si dispune de peste 20 de specialitati medicale distribuite in 26 de cabinete medicale si o sala de mici interventii chirurgicale.

Despre MedLife:

MedLife activeaza pe piata din Romania din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locala.

Compania acopera toate zonele de activitate medicala: ambulatoriu, spitale, maternitati, laboratoare, farmacii, toate acestea constituind Sistemul Medical MedLife.

In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea in 13 Hyperclinici din Bucuresti, Timisoara, Brasov, Arad, Galati, Iasi si Constanta, 8 laboratoare proprii de analize, 6 spitale in Bucuresti, Brasov si Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie si unul de Obstetrica-Ginecolgie, 3 maternitati in Bucuresti si in tara, 30 de centre medicale generaliste in Bucuresti si in tara, 9 centre de excelenta cu specializare unica, 7 farmacii proprii reunite sub reteaua PharmaLife Med si in colaborare cu 135 de clinici medicale partenere din toata tara.

MedLife a obtinut acreditarea pentru Maternitatea MedLife Bucuresti in calitate de Spital Prieten al Copilului, procesul de certificare fiind derulat de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si UNICEF, Maternitatea MedLife fiind totodata si prima maternitate privata din capitala care detine acest statut. Alte doua maternitati din reteaua MedLife sunt in curs de acreditare pentru acest program.

Conform studiului international realizat de Reader's Digest, MedLife este pentru al cincilea an consecutiv cel mai de incredere brand in randul romanilor la categoria ¬Clinica Privata¬, iar in ultimii cinci ani, studiile de piata derulate la nivel national plaseaza constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele: spital privat, clinica-centru medical, laborator medical. De asemenea, MedLife a castigat in ultimii doi ani premiul ¬Superbrands¬ la categoria ¬Clinici private