Care sunt cele mai nepopulare cadouri de Craciun? Ce se intampla, de fapt, cu termosul pentru masina primit de angajatii care nu conduc si in ce domeniu se ofera cele mai neinspirate cadouri? La toate aceste intrebari ne-au raspuns membrii Ordinului Secret al Schimbatorilor de Cadouri, intr-un infografic revelator.

"E deja traditie: in fiecare an primesc o rama foto si un cozonac. Dar sincer, cine-si mai printeaza pozele cand avem Facebook? Si oricum n-as mai avea loc pe birou si pentru ea. Asa ca i-o dau de fiecare data sora-mii si ea-mi da stick-urile pe care le primeste de la serviciu", ne spune Gabi, membru OSSC.

Organizatia a pornit de la o mana de angajati, care, satui de aceleasi cadouri din partea firmei, si-au dorit sa le gaseasca un rost si au inceput sa faca schimb intre ei. Astazi, Ordinul numara cateva sute si isi doreste sa scoata la lumina adevarul despre cadourile neinspirate.

"Stim ca angajatorii nu mai au timp sa se gandeasca si la cadouri simpatice, dar ar putea sa ne ceara si noua parerea cand le aleg sau, nu stiu, macar sa ne ofere o lista de optiuni", mai spune Gabi, cu gandul la Craciunul care se apropie.

Ceea ce nu stiu membrii OSSC e ca Edenred are deja doua produse care fac exact asta: ii lasa sa-si aleaga singuri cadoul dorit, dintr-o lista lunga de magazine partenere.

Afla din infograficul OSSC care sunt cele mai nepopulare cadouri si cum te poate ajuta Edenred sa-ti faci angajatii fericiti de Craciun.

Iata ce am aflat pana la data de 25 noiembrie: