Avem o marturisire de facut: nici noua nu ne place prea mult sa alergam dupa cadouri. Mai ales cand nu-i stim bine gusturile destinatarului si habar n-avem ce si-ar dori sa primeasca de fapt. Dar ce te faci cand esti angajator si ai de multumit nu unul, ci cateva zeci de angajati cu gusturi diferite, prin acelasi cadou de sarbatori?

Raspunsul e simplu: alegi cadourile cu 100% satisfactie, inventate de Edenred. Vorbim despre Ticket Cadou® si card Compliments®, doua produse prin care angajatii tai isi pot alege singuri orice isi doresc, dintr-o retea vasta de magazine. De la electrocasnice, imbracaminte, cosmetice sau parfumuri si pana la produse alimentare, libertatea de alegere e in mainile lor.

De ce sa sa oferi tichete / carduri si nu pur si simplu cosuri cu produse sau alte cadouri asemanatoare?

Pentru ca, alegand produsele Edenred, ai parte de avantaje fiscale importante:

  • deductibilitate si scutire de la taxele sociale, in limita a 150 lei/beneficiar
  • scutire de la plata impozitului de 16% pe venit, pentru cardurile Compliments®

In plus, poti sa personalizezi tichetele si cardurile printr-un mesaj special de sarbatori, obtinand astfel un cadou memorabil.

Dar ce-ai zice daca ai avea chiar mai mult de castigat?

Ai citit bine, avantajele produselor Edenred nu se opresc aici. Comanda acum tichete sau carduri pentru angajatii tai si vei fi inscris automat in tombola de sarbatori, la care poti castiga unul dintre cele 20 de carduri Compliments® a cate 500 lei! In plus, primesti pe loc un cadou garantat.

Afla mai multe despre produsele Edenred si despre tombola de sarbatori pe care ti-am pregatit-o!