Negocierile cu reprezentantii Comisiei Europene asupra Master Planului de Transport vor incepe in martie, primele discutii fiind programate pentru 9-13 martie, a anuntat ministrul transporturilor, Ioan Rus, la sedinta de guvern de miercuri. Legat de master plan, premierul Victor Ponta a ironizat intentia primarului Nicolae Robu de a construi linie de metrou in Timisoara.

"Inteleg ca toti parlamentarii din comisiile de transport au fost, ati discutat, au fost de acord, au vazut. Ca mai e cate un primar buclucas care face metrou acum... Eu mi-as dori, s-ar bucura Daciana, dar pana face primarul metroul, haide sa ii facem noi toate celelalte centuri si autostrazi pe care le avem in Master Plan", a spus Ponta.

Reamintim ca in ianuarie,primarul Timisoarei Nicolae Robu a declarat ca se va demara un studiu de fezabilitate pentru proiectul contruirii unei linii de metrou in orasul resedinta de judet, informeaza Ziua de Vest. Traseul metroului ar urma sa fie Gara de Nord - Iulius Mall - Gara de Est - Gradina Zoologica - Aeroport.