Cea de-a treia editie a Galei "Leadership Concert - A night at the opera" va avea loc pe 25 mai la Ateneul Roman si va reuni pe scena atat lideri ai societatii romanesti care si-au dovedit de-a lungul timpului capacitatea de a conduce prin puterea exemplului, prin implicare si devotament: Severina Pascu - CEO UPC Romania, George Georgakoupoulos - CEO Bancpost si Mircea Tudor - castigator in 2009 si 2013 al Marelui Premiu al Salonului de Inventica de la Geneva, cat si profesori de leadership de la cele mai importante scoli de business din Europa: Balvinder Powar de la Business School din Madrid si Richard Jolly de la London Business School.

Richard Jolly, Profesor de Leadership la London Business SchoolFoto: Arhiva personala

Interventiile acestora se vor imbina cu momente celebre din arta lirica pentru a ilustra legatura dintre leadership, inovatie in business si arta clasica si pentru a evidentia care sunt elementele cheie ce conduc la success atat in business cat si in arta. Camerata Regala sub bagheta dirijorului Constantin Adrian Grigore, soprana Irina Iordachescu si tenorul Cristian Mogosan vor aduce pe scena muzica celor mai cunoscuti compozitori clasici de la Verdi si Chopin, pana la Bach si Beethoven.

Editia din 2015 a evenimentului este organizata in beneficiul copiilor saraci si a comunitatilor rurale vulnerabile din Romania, prin sprijinirea proiectului MADE IN RURAL, initiat de Fundatia World Vision Romania. Initiativa isi propune ca oamenii din satele Romaniei sa-si schimbe viata in bine prin revigorarea mestesugurilor traditionale, invatarea de noi meserii si pornirea unor mici afaceri.

VIDEO - Gala Leadership Concert - Editia 2014

Achizitionarea biletelor, o investitie in dezvoltarea economica si sociala a mediului rural

Fondurile stranse in cadrul evenimentului vor fi directionate pentru dezvoltarea afacerilor si a antreprenoriatului rural ca solutie economica si sociala pentru imbunatatirea conditiilor de viata a familillor si copiilor din cele mai sarace zone din Romania. Pana la data de 9 mai, biletele sunt puse in vanzare la un tarif promotional de inscriere timpurie, incepand de la 110 de euro plus TVA, dupa aceasta data intrand in vigoare pretul standard al biletelor. Accesul la eveniment se va face exlusiv pe baza de bilete, acestea putand fi rezervate pe site-ul evenimentului www.leadershipconcert.ro.

Stimularea antreprenoriatului, o oportunitate de dezvoltare a mediului rural

In cadrul proiectului MADE IN RURAL, Fundatia World Vision a ajutat deja peste 1500 de oameni sa-si caute un loc de munca, a instruit 556 de tesatoare si 618 antreprenori. De asemenea, cele mai bune 200 de planuri de afaceri create de participantii la proiectul MADE IN RURAL vor fi premiate cu cate 10,000 de lei pentru punerea in practica a ideilor.

"Leadership Concert" va avea loc pe 25 mai 2015, la Ateneul Roman din Bucuresti, incepand cu ora 17:30. Evenimentul este structurat in doua parti a cate 90 de minute fiecare, dupa terminarea spectacolului toti cei prezenti putand participa la un cocktail de networking.

Leadership Concert este un eveniment organizat de Expense Reduction Analysts in parteneriat cu BusinessMark, in beneficiul fundatiei World Vision Romania.