Securitas AB, liderul mondial in serviciile de securitate, a intrat oficial pe piata romaneasca, prin intermediul companiei sale locale, Securitas Security Services. Reprezentantii companiei au declarat ca si-au propus ca in aproximativ trei ani sa ocupe prima pozitie de profil din Romania, transmite NewsIn.

Managerul companiei, Adrian Moisescu, a declarat ca odata cu intrarea Securitas pe piata romaneasca, standardele in ceea ce priveste infrastructura si pregatirea personalului vor creste. Moisescu este de parere ca in primii trei ani, compania va ajunge sa fie lider pe aceasta piata a serviciilor de securitate.

Securitas Romania are sediul central in Bucuresti, cu 11 filiale locale si peste 2000 de angajati. Pentru 2007, compania se asteapta la o cifra de afaceri de circa 9,5 milioane de euro.

Securitas AB este lider mondial in servicii de securitate, avand sediul central in Suedia, la Stockholm. Cu un numar total de angajati de 215.000 de persoane, Securitas AB este prezenta in peste 30 de tari, in special din Europa si America de Nord, unde detine 2000 de sucursale.

Compania este divizata in doua mari sectoare: Divizia de Paza si Protectie (195.000 de angajati, vanzari de peste 5,2 miliarde de euro in 2006) si Divizia de Transport de Valori (20.000 de angajati, vanzari de 1,23 miliarde de euro in acelasi an).

Serviciile oferite de Securitas sunt Paza specializata pe diferite sectoare de activitate, Monitorizare, Servicii de Interventie si Transport de Valori.