Luni, 25 mai 2015, va avea loc cea de-a treia editie a Galei "Leadership Concert - A Night at Opera", eveniment care reuneste pe scena Ateneului Roman un inventator, un expert in industria aerospatiala si un profesor de leadership de la London Business School.

Richard Jolly, Profesor de Leadership la London Business SchoolFoto: Arhiva personala

Evenimentul este unic si vine in intampinarea nevoii companiilor de a avea echipe capabile sa depaseasca provocarile actuale din mediul de afaceri si sa obtina un succes rasunator, activitate ce poate fi comparata cu punerea in scena a unui spectacol de opera considerat capodopera.

Acest eveniment premium de business sprijina in subsidiar dezvoltarea antreprenoriala pentru comunitatile din medii defavorizate "Made in RURAL", un proiect desfasurat de fundatia World Vision Romania.

Gala Leadership Concert - A night at the Opera este un eveniment unic ce vine in intampinarea nevoii companiilor de a avea echipe implicate si aliniate strategic, capabile sa depaseasca provocarile actuale din mediul de afaceri si sa obtina un succes rasunator, activitate ce poate fi comparata cu punerea in scena a unui spectacol de opera considerat capodopera.

Spectacolul de opera este regalul suprem al artei, in cadrul caruia se impletesc arta leadership-ului in muzica, regia, arta vizuala si actoria. In mod similar, orice companie care tinteste succesul absolut si crearea unui angajament total al clientilor sai, care sa devina adevarati fani ai brand-ului respectiv, trebuie sa aiba un plan de actiune grandios, o strategie insiprationala pentru membrii organizatiei, un aliniament strategic atat in cadrul echipelor, dar si intre echipe, lideri care sa incurajeze inovatia, creativitatea, dorinta de reusita si initiativa de a-si asuma riscuri si coordonarea perfecta intre diversele departamente din companie. Doar astfel opera organizationala poate atinge un nivel de excelenta care sa faca toti stakeholder-ii sa devina suporteri neconditionati ai organizatiei - clienti, angajati, investitori, actionari, parteneri, s.a.

Business-ul merge mana in mana cu arta

Pe scena Ateneului se vor reuni nume importante din muzica, tehnologie, dar si din lumea business-ului si a leadershipului. George Georgakoupoulos, CEO Bancpost si membru in Consiliul de Administratie al Camerei de Comert si Industrie Romano-Greaca, Mircea Tudor, castigator in 2009 si 2013 al Marelui Premiu al Salonului de Inventica de la Geneva, Severina Pascu, CEO UPC Romania, Balvinder Powar, Profesor de Leadership in cadrul IE Business School din Madrid si expert in industria aerospatiala comerciala, si Richard Jolly, profesor de leadership si comportament organizational in cadrul London Business School, vor fi prezenti pentru a sprijini proiectul. Alaturi de ei, pe scena va performa Camerata Regala, sub bagheta dirijorului Constantin Adrian Grigore, impreuna cu soprana Irina Iordachescu si tenorul Cristian Mogosan, interpretand arii celebre din compozitorii clasici Verdi, Chopin, Bach sau Beethoven.

Biletele puse in vanzare au preturi incepand de la 140 de euro plus TVA. Accesul la eveniment se va face exlusiv pe baza de bilete, acestea putand fi rezervate pe site-ul evenimentului www.leadershipconcert.ro. Evenimentul va avea loc incepand cu ora 17:30 si este structurat in doua parti, a cate 90 de minute fiecare. Dupa terminarea spectacolului toti cei prezenti pot participa la un cocktail de networking.

Leadership Concert este un eveniment organizat de Expense Reduction Analysts in parteneriat cu BusinessMark, in beneficiul Fundatiei World Vision Romania (www.worldvision.ro).

Sponsorii evenimentului: Bancpost, ARVAL, CDM, Icap

Partenerii evenimentului: BMW, Eximtur, DC TAX, Cargus - Urgent Curier

Parteneri Media: TVR, Europa FM, Hotnews, Business Review, Cariere, Business Woman, Business 24 s.a

George Georgakopoulos este CEO-ul Bancpost, CEO pentru Romania al Grupului Eurobank, Presedintele Consiliului de Administratie al ERB Retail Services si membru in Consiliul de Administratie al Camerei de Comert si Industrie Romano - Greaca.

Mircea Tudor este un antreprenor, cercetator si inventator roman care s-a remarcat la nivel global prin peste 20 de brevete de inventie si cele 2 Mari Premii obtinute la Salonul de Inventica de la Geneva.

Severina Pascu si-a inceput cariera in 1996 in cadrul KPMG Romania si si-a continuat-o ulterior in Marea Britanie, unde activitatea sa a fost concentrata pe companii locale si multinationale din domeniul productiei si din sectorul serviciilor. Din 2008 este CEO-ul UPC Romania, anterior ocupand functia de CFO in cadrul aceleiasi companii.

Balvinder Powar este profesor in cadrul IE Business School din Madrid unde preda cursuri de Leadership, Managementul si Motivarea Echipei, Abilitati de Rezolvare a Conflictelor, Antreprenoriat si Industria Comerciala Spatiala. Totodata este Managing Director si Board Member al BOOSTER Space Industries, o companie ce desfasoara un proiect inovator in industria aerospatiala - Spatial Sub-Orbital in care sunt implicate tari din Europa siStatele Unite ale Americii.

Richard Jolly este Profesor de Leadership si Comportament Organizational in cadrul London Business School unde sustine o gama larga de cursuri pentru programul de Executive MBA in Londra, Orientul Mijlociu si Asia. Pe langa activitatea academica, Richard ofera consultanta marilor companii, activitatea lui fiind concentrata pe sustinerea de workshop-uri de dezvoltare manageriala cu accept pe leadership si managementul schimbarii, fiind coach pentru manageri general si pentru echipe manageriale.