Germanos Telecom Romania si-a extins reteaua de magazine prin achizitionarea companiei Tel Sim GSM, un lant de retail si distributie telefoane mobile si accesorii, care detine 19 magazine in 18 orase, potrivit NewsIn. Pentru acest an, grupul are ca obiectiv depasirea numarului de 200 de magazine.

"Reteaua Tel Sim GSM vine in completarea strategiei noastre privind viitorul Germanos in Romania. Prin aceasta achizitie, ne apropiem din ce in ce mai mult de obiectivul stabilit la inceputul lui 2007, 200 de magazine pana la sfarsitul anului", a declarat Dimitris Blatsios, directorul general Germanos Telecom Romania.

Germanos este prezent pe piata romaneasca de zece ani si este unul dintre cele mai mari lanturi de retail si distributie de produse si servicii de telefonie mobila. La inceputul lunii iulie, compania avea peste 150 de magazine, in 80 de orase ale tarii.

In primele noua luni ale anului 2007, Germanos a inregistrat o crestere de cinci ori mai mare pentru vanzarile de abonamente ale operatorului Cosmote, fata de aceeasi perioada a anului trecut. Pentru serviciile prepaid, Germanos a inregistrat o crestere de doua ori mai mare fata de aceeasi perioada din 2006.