Romcar, importatorul marcii Ford in Romania, impreuna cu partenerii sai din retea au vandut in primele 11 luni ale acestui an, pe piata locala, aproape 20.000 de autovehicule marca Ford, cu mai mult de 2000 de unitati peste tinta stabilita pentru intregul an 2007, sustin oficialii Romcar. Numai in luna noiembrie, au fost vandute 2601 autovehicule marca Ford, de doua ori mai multe masini decat in aceeasi luna a anului trecut.

Potrivit datelor Romcar, vanzarile lunii noiembrie au crescut cu 14.68% fata de luna octombrie, de la 2268 la 2601 unitati, iar in primele 11 luni ale acestui an, au fost vandute 19501 autovehicule.

“Ultimele luni au adus vanzari record in reteaua Romcar. Le privim ca fiind rezultatul investitiilor din ultimii ani in pregatirea echipei, a procedurilor si instrumentelor de lucru, al unei bune relatii cu partenerii nostri, care la randul lor au investit in consolidarea retelei pentru a putea oferi clientilor servicii la cele mai inalte standarde”, a declarat Catalin Gavra, director general Romcar.

Rezultatele obtinute in luna noiembrie se datoreaza in principal evolutiilor bune ale modelelor – Ford Focus si Ford Fiesta. Vanzarile Ford Focus au depasit pentru a doua luna consecutiv, pragul de 1000 de unitati – 1044 unitati – cu o crestere de 237% fata de luna noiembrie a anului trecut, iar vanzarile modelului Fiesta au atins cel mai inalt nivel de la lansarea acestuia pe piata din Romania – 932 de unitati, cu 139% mai mult decat in noiembrie 2006.

Romcar este reprezentantul marcii Ford in Romania din anul 1992 si aduce pe piata romaneasca 14 modele Ford, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Ford Motor Company este unul din liderii industriei mondiale de automobile, activitatile sale de productie si distributie desfasurandu-se pe mai mult de 200 de piete, pe sase continente.