MedLife continua seria de noi unitati inaugurate in acest an si deschide la Cluj-Napoca prima hyperclinica din portofoliul companiei. Hyperclinica MedLife Cluj-Napoca este cea mai mare clinica privata din oras si pune la dispozitia clujenilor servicii integrate de ambulator, imagistica si laborator.

Hyperclinica MedLife Cluj-Napoca 6Foto: MedLife

Investitia in noua unitate se ridica la 800.000 de euro si ofera pacientilor consultatii si investigatii pentru 24 de specialitati medicale, printre care: cardiologie, chirurgie generala si estetica, dermatologie si estetica medicala, ecografie, gastroenterologie, imagistica medicala, oftalmologie, ORL, ortopedie, pediatrie, urologie. Echipa medicala este formata din peste 60 de medici si personal de suport.

"Am intrat pe piata din Cluj-Napoca in 2008, odata cu deschiderea unui laborator de analize si a unui centru de medicina muncii. In cei sapte ani de activitate am adunat, doar la Cluj, peste jumatate de milion de clienti care ne-au pasit pragul si care au realizat aproximativ 2 milioane de analize, respectiv o medie de 5.200 de analize pe zi. In plus, prin intermediul centrului de medicina muncii am deservit anual peste 8.000 de abonati pentru cele 400 de companii partenere. Credem ca am acumulat suficienta expertiza pentru a trece la urmatorul pas, deschiderea unei clinici de mari dimensiuni - hyperclinica MedLife Cluj. Odata cu deschiderea acestei noi unitati, devenim primul operator medical care pune la dispozitia clujenilor solutii medicale integrate, ambulator, imagistica si laborator, sub un singur acoperis, astfel incat acestia sa nu fie nevoiti sa faca drumuri in plus pentru investigatii. In perspectiva, dorim sa extindem serviciile de la Cluj cu investigatii si tratamente in regim de spitalizare de zi", a spus Mihai Marcu, Presedinte al Consiliului de Administratie MedLife.

Hyperclinica MedLife Cluj se intinde pe o suprafata de 1.800 de metri patrati, este dispusa pe patru niveluri si include 22 de cabinete medicale destinate investigatiilor clinice si paraclinice, acestea din urma putand fi accesate in clinica si pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Unitatea include un departament specializat de pediatrie, unde pacientii beneficiaza de servicii de cardiologie, chirurgie ortopedica, ecografie, neuropsihiatrie si chirurgie. Divizia de imagistica include ecografe performante, ce ofera o acuratete deosebita a diagnosticului, turn de endoscopie si un computer tomograf (CT) de ultima generatie, care poate fi utilizat atat pentru copii, cat si pentru adulti.

In plus, clinica dispune si de o sala moderna de mici interventii chirurgicale.

Hyperclinica MedLife Cluj-Napoca este situata pe strada Calea Motilor nr. 32 si functioneaza de luni pana vineri intre orele 07:00 si 21:00 si sambata, intre orele 08:00 si 15:00. Pentru informatii si programari, pacientii pot accesa numarul de call center 0264/960.

Imagini din cadrul Hyperclinicii MedLife Cluj