Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri a lansat, public, un sondaj online cu tema "Cresterea salariului minim brut garantat pe economie". Agentii economici sunt invitati sa raspunda la opt intrebari.

"Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri intra, intr-un dialog direct cu actorii economici, dupa consultarile, in mod particular, cu organizatiile reprezentative ale mediului de business si ale IMM-urilor lansand, public, sondajul cu tema "Cresterea salariului minim brut garantat pe economie", care poate fi completat accesand link-ul: https://docs.google.com/forms/d/1rVoGI9vIZ1tYUIvTWVwEt7A_6Q1CaeX0T8jNoimAXtQ/viewform?usp=send_form", se arata intr-un comunicat al ministerului.

"Prin intrebarile punctuale despre viitorul afacerilor in 2016, ne propunem sa identificam atat efectele cresterii salariului minim asupra strategiei de business a antreprenorilor romani, cat si gradul de ocupare al fortei de munca", mai precizeaza Ministerul Economiei.