Operatorul aerian national TAROM anunta ca pune in vanzare cu ocazia zilei Unirii Principatelor Romane bilete dus-intors pe rutele interne la un tarif unic de 57 de euro. Biletele la acest tarif, in numar limitat, vor fi vandute in perioada 22 - 24 ianuarie, au toate taxele incluse si vor fi pe rutele intre Bucuresti si Cluj, Iasi, Oradea, Satu Mare, Suceava si Timisoara.

Avion TaromFoto: Agerpres

"Pe 24 ianuarie 2016 sarbatorim 157 ani de la Unirea Principatelor Romane, cu un tarif unic de 57 EUR* dus-intors, toate taxele incluse, pentru biletele achizitionate pe rute intre Bucuresti si Cluj, Iasi, Oradea, Satu Mare, Suceava si Timisoara", a anuntat Tarom.

Oferta speciala este valabila la vanzare intre 22 si 24 ianaurie pentru calatoriile dus-intors efectuate pe curse interne TAROM si este supusa unor termene si conditii (durata sederii la destinatie intre 1 si 14 zile, modificari permise cu plata unor diferente tarifare si taxe si a unei penalizari de 20 EUR/tranzactie, restituirea nu este permisa).

Oferta TAROM vine in contextul incare competitorii low-cost Wizz Air si Ryanair au anuntat ca vor opera curse pe rutele Bucuresti-Cluj Napoca si Timisoara - Bucuresti. Wizz Air a anuntat marti ca va introduce curse aeriene intre Bucuresti si Cluj Napoca din aceasta vara, la preturi care pornesc de la 39 de lei.