Compania TAROM informeaza ca zborurile pe ruta Bucuresti – Bruxelles - Bucuresti din zilele 25 martie, 26 martie si respectiv 27 martie vor fi anulate dupa ce autoritatile belgiene au informat ca aeroportul Bruxelles Zaventem ramane, in continuare, inchis. Tinand cont de acest fapt, pasagerii acestor zboruri vor fi reprogramati pe cursele Tarom Bucuresti – Amsterdam – Bucuresti, RO 361/362 si RO363/364 din zilele respective sau vor putea solicita reprogramarea pentru alte zile sau destinatii (Paris, Londra, Frankfurt, Munchen).

Airbus A310 - avion retras din flota TaromFoto: Wikipedia

Compania va continua sa opereze catre si dinspre Amsterdam cu o aeronava Airbus A310 cu o capacítate de 209 locuri. Pentru joi, 24 martie 2016, Compania a asigurat o cursa suplimentara pe ruta Bucuresti - Amsterdam – Bucuresti, pentru a veni in intampinarea tuturor solicitarilor din partea pasagerilor.

Reamintim pasagerilor ca trebuie sa se adreseze, in vederea reprogramarii calatoriilor :

-agentiilor de turism de la care au cumparat bilete

-oricarei agentii Tarom

- Call Center TAROM, 9361 (valabil pentru apeluri din Bucuresti), 021 2046464, 021 3034400 (pentru pasagerii din Romania)

Toate agentiile au primit instructiuni clare din partea Companiei de a acepta pasagerii care detin un bilet catre si dinspre Bruxelles, fara costuri suplimentare, pe zborurile TAROM , mentionate mai sus.

Compania TAROM a instalat un punct de lucru, temporar, in Terminalul 2 din aeroportul Schipol Amsterdam, in fata liniei 12-13 de check–in. Totodata, punem la dispozitia pasagerilor aflati in afara granitelor numerele de telefon ale reprezentantilor TAROM de la Bruxelles (0032479309981) si Amsterdam (0032473841576), pentru situatii de urgenta .

Asiguram pasagerii Tarom ca vom face tot posibilul sa le oferim variante optime de transport, in deplina siguranta, in acest context dificil.

Compania TAROM se afla in legatura permanenta cu Celula de Criza a Ministerului Afacerilor Externe al Romaniei si cu reprezentantii Ambasadelor Romaniei la Haga si la Bruxelles. Recomandam pasagerilor nostri sa consulte in permanenta informatiile de pe site-ul MAE cu privire la alertele de calatorie de pe intreg teritoriul belgian.