Antreprenorii interesati de marketing si vanzari pot participa gratuit la editia 2016 a Marketing&Sales Forum, saptamana aceasta, joi 31 martie la Hotel Hilton Bucuresti. Compania germana CAS Software AG, partener oficial al conferintei, ofera zece invitatii gratuite antreprenorilor interesati de marketing si vanzari. Obtinerea invitatiilor gratuite se face, in ordinea inscrierilor, pe baza mentionarii codului "cascrm" la inregistrarea pe site-ul conferintei.

CAS Software AG, grupul german care detine CAS CRM, este un dezvoltator de software cu o cifra de afaceri de peste 43 mlioane euro anual. Produsele CAS au peste 250.000 de utilizatori in 37 de tari. Solutia CAS CRM este distribuita in Romania de Synergizer Business Solutions si este folosita de clienti precum ISOPAN, TITAN MAR, GRADINARIU, NAMICON, SAATEN-UNION, ANZI SOFT, AOPA ROMANIA si altii.

Peste 150 de persoane participa in fiecare an la Marketing&Sales Forum, un eveniment premium orientat spre cresterea performantei in afaceri, dezvoltare personala si interactiune. La editia 2016, Andy Szekely, unul dintre cei mai apreciati vorbitori inspirationali ai momentului, va surprinde "anotimpurile dezvoltarii liderului", in timp ce Costin Radu, de la Saatchi&Saatchi The Geeks va dezvalui care sunt principalele greseli pe care companiile le fac atunci cand investesc in comunicare si marketing. La intrebarea "sunt vanzarile stiinta sau arta" va raspunde experimentatul trainer, Adrian Florea, fondatorul Trend Consult, care va evidentia si aspectele cheie ale unei culturi de vanzari axate pe performanta. Audienta va putea afla de la Dr. Warga Eneyati, antreprenorul care a pus bazele retelei Regina Maria, care este motivatia in business si de ce avem nevoie de sens in tot ceea ce facem.

Inedita, dar totusi de business, va fi si dezbaterea despre modul in care putem transmitem profesionalism si incredere prin felul in care ne imbracam, fara sa ratam insa ocazia unei prime impresii excelente, gestionata de Mihai Irimia, expert in cod vestimetar la Louis Purple International. Totodata vom putea afla si cum a devenit Mihai Holhos, aka Mikey Hash, cel mai cunoscut videoblogger din Romania. Evenimentul continua si traditia artistica, prin interpretarile pianistului Nicolae Dumitru care va reda armonia dintre prezentarile de business si muzica clasica.

Marketing&Sales Forum are loc joi 31 martie la Hotel Hilton Bucuresti.