Zborurile Tarom cu destinatia Bruxelles vor fi reluate, partial, incepand cu data de 5 aprilie, in urma redeschiderii aeroportului Zaventem, a anuntat luni compania.

Avion TaromFoto: Agerpres

Potrivit unui comunicat citat de Mediafax, Tarom va relua zborurile spre si dinspre Bruxelles incepand cu data de 5 aprilie.

"Compania Tarom va relua operarea cursei RO373/4 - Bucuresti - Bruxelles (Zaventem) - Bucuresti, care va fi efectuata cu un avion Airbus A318. Pasagerii care detin un bilet pentru zborul RO371/2 in perioada 05 - 08 aprilie 2016 vor fi rerutati pe zborul TAROM RO373/4, care opereaza conform urmatorului orar: RO 373 - Bucuresti - Bruxelles 16.50 - 18.40; RO374 - Bruxelles Bucuresti 19.25 - 23.05", au transmis oficialii companiei.

Avand in vedere ca aeroportul Zaventem este partial operational si ca exista anumite restrictii pe aeroport, dupa atentatul terorist care a avut loc, pasagerii trebuie sa aiba boarding pass-ul sau rezervarea printata pentru a li se permite accesul in zona de check-in, mai informeaza Tarom.

Insotitorii pasagerilor nu au acces in aeroport cu exceptia celor ce insotesc pasagerii cu mobilitate redusa. Transportul public nu a fost reluat, iar accesul la aeroport este posibil doar cu autoturismele private si taxiuri.