Grupul Lena, care desfasoara activitati si in Romania, intentioneaza ca pana in 2010 sa se listeze la Bursa, sa-si consolideze strategia de internationalizare si sa atinga o cifra de afaceri de 900 de milioane de euro si profituri nete de 50 de milioane de euro, anunta Rador. La gala organizata la Lisabona de compania portugheza a participat si primarul Bucurestiului, Adriean Videanu.

Anuntul privind intentiile grupului a fost facut in cursul celei de-a VII-a Conventii a grupului, desfasurata la Lisabona, paralel cu aceasta desfasurandu-se si cea de-a III-a Gala Lena Business.

Pentru anul acesta este prevazuta infiintarea "sub-holding"-ului Lena Investigacao, care va cuprinde afacerile din sfera sanatatii si a biotehnologiei, precum si inceperea unui proiect legat de camine pentru batrani. Antonio Barroca Rodrigues a anuntat si intentia infiintarii Fundatiei Grupului Lena.

Gala Lena Business s-a bucurat si de prezenta ambasadorilor Bulgariei si Romaniei, a primarului Bucurestiului, Adriean Videanu, a mai multor deputati, edili si oameni de afaceri, scrie presa portugheza, preluata de Rador.

Reamintim ca Lena a primit mai multe contracte in Romania, unul dintre acestea fiind reabilitatea unor portiuni din DN1 si construirea de pasaje.