MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta deschiderea primei clinici din Ploiesti. Hyperclinica MedLife Ploiesti pune la dispozitia ploiestenilor servicii integrate de ambulator, imagistica si analize de laborator, toate sub acelasi acoperis. In premiera pentru sistemul medical MedLife, unitatea din Ploiesti va include o divizie speciala de "second opinion" - MedLife Expert, unde mai multi medici cu experienta nationala si internationala din cadrul MedLife, vor veni saptamanal in hyperclinica din Ploiesti pentru evaluarea cazurilor medicale complexe.

Hyperclinica MedLife PloiestiFoto: MedLife

Noua unitate este rezultatul unei investitii de peste 700.000 de euro si ofera pacientilor investigatii si tratamente pentru 22 de specialitati medicale, printre care pediatrie, ORL, gastrointerologie, ortopedie, dermatologie, chirurgie generala sau neurochirurgie. Hyperclinica MedLife Ploiesti se intinde pe o suprafata de 700 de metri patrati, este dispusa pe doua nivele si cuprinde 14 de cabinete medicale destinate consultatiilor si investigatiilor clinice si paraclinice. Echipa medicala este formata din peste 50 de medici si personal de suport.

MedLife Ploiesti 1

MedLife Ploiesti 1

Foto: MedLife

"Inaugurarea primei hyperclinici din Ploiesti, cea de-a 17-a Hyperclinica din portofoliul MedLife, face parte din programul nostru de dezvoltare regionala si ne bucuram ca putem oferi locuitorilor municipiului Ploiesti si zecilor de mii de clienti din companii o unitate medicala moderna, unde vor putea beneficia de pachete de preventie personalizate, respectiv de servicii medicale integrate la cele mai inalte standarde. Vom continua sa ne consolidam pozitia la nivel national atat prin achizitii, cat si prin proiecte de tip green field. In acest sens vom suplimenta bugetul de investitii cu alte 20 de milioane euro, ca urmare a contractarii unui nou credit bancar, astfel incat valoare totala a bugetului de investitii se va ridica la 76 milioane euro", a declarat Mihai Marcu, Presedintele Consiliului de Administratie MedLife.

Hyperclinica MedLife Ploiesti este situata in centrul orasului pe Bulevardul Republicii, nr. 17 - 25, in cadrul Centrului Comercial Winmarkt, si functioneaza de luni pana vineri, in intervalul orar 08:00 - 21:00 si sambata, in intervalul 08:00 - 14:00. Pentru informatii si programari, pacientii pot accesa numarul de call center 021 9646.

MedLife Ploiesti 6

MedLife Ploiesti 6

Foto: MedLife

MedLife a deschis prima hyperclinica in 2004, iar la ora actuala compania detine 17 astfel de unitati in Bucuresti, Arad, Timisoara, Galati, Iasi, Constanta, Craiova, Brasov si Cluj. Compania a estimat pentru acest an o cifra de afaceri cumulata in valoare 120 milioane de euro, crestere organica, existand premize ca pana la finalul anului, cifra de afaceri sa creasca pana la 130 - 150 milioane de euro, aceste din urma cifre fiind conditionate de procesul de finalizare al tranzactiilor aflate in curs.

Despre MedLife:

MedLife activeaza pe piata din Romania din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locala. Compania acopera toate zonele de activitate medicala: ambulatoriu, spitale, maternitati, laboratoare, farmacii, toate acestea constituind Sistemul Medical MedLife.

MedLife Ploiesti

MedLife Ploiesti

Foto: MedLife

In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea in 17 Hyperclinici din Bucuresti, Timisoara, Brasov, Arad, Craiova, Galati, Iasi si Cluj, 23 de laboratoare proprii de analize, 10 unitati spitalicesti in Bucuresti, Brasov, Arad, Craiova si Iasi, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie si unul de Obstetrica-Ginecologie, 3 maternitati in Bucuresti si in tara, 32 de centre medicale generaliste in Bucuresti si in tara, 14 centre de excelenta cu specializare unica, 8 farmacii proprii reunite sub reteaua PharmaLife Med si in colaborare cu 140 de clinici medicale partenere din toata tara.

MedLife a obtinut acreditarea pentru Maternitatea MedLife Bucuresti in calitate de Spital Prieten al Copilului, procesul de certificare fiind derulat de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si UNICEF, Maternitatea MedLife fiind totodata si prima maternitate privata din capitala care detine acest statut. Alte doua maternitati din reteaua MedLife sunt in curs de acreditare pentru acest program.

Conform studiului international realizat de Reader's Digest, MedLife este pentru al saselea an consecutiv cel mai de incredere brand in randul romanilor la categoria "Clinica Privata", iar in ultimii cinci ani, studiile de piata derulate la nivel national plaseaza constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele: spital privat, clinica-centru medical, laborator medical. De asemenea, MedLife a castigat in ultimii trei ani premiul "Superbrands" la categoria "Clinici private".

Despre Winmarkt:

Achizitionata in 2008 de compania italiana Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), Winmarkt este cea mai extinsa retea de centre comerciale din Romania. Winmarkt are in proprietate 15 centre comerciale si o cladire de birouri, situate la kilometrul 0 al fiecaruia dintre cele 13 orase: Alexandria, Bistrita, Braila, Buzau, Cluj-Napoca, Galati, Piatra Neamt, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Slatina, Tulcea, Turda si Vaslui.

www.winmarkt.ro

www.gruppoigd.it