Compania Tremend s-a alaturat, cu o crestere de 399%, celor mai dinamici furnizori de tehnologie din regiune, in topul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe. In Romania, Tremend ocupa locul 37 la categoria Fast 50, cea mai inalta pozitie ocupata de o companie romaneasca. Topul Deloitte Technology Fast 50 din Europa Centrala, aflat la a XVII-a editie, realizeaza clasamentul companiilor de tehnologie cu cel mai alert ritm de crestere din regiune pe o perioada de 4 ani si care contribuie, prin inovatie, la progresul intregii industrii. Clasamentul reuneste companii de diferite dimensiuni, cu o evolutie dinamica, care transpun idei in solutii practice, cu impact la nivel local, regional sau global, cu ajutorul tehnologiei si a inovatiei.

TremendFoto: Hotnews

Tremend ofera companiilor de diferite dimensiuni, de la Fortune 500 la startupuri, capacitatea tehnica pentru a trece la urmatorul nivel de competitivitate. in urmatorii ani, compania vizeaza o continuare a extinderii in US, Europa de Vest si tarile nordice, proiecte in zona de IOT, R&D si inovatie, deschiderea unui nou centru de dezvoltare si lansarea de noi servicii prin care va sustine transformarea digitala a clientilor.

"Credem in talentul romanesc. Tocmai de aceea construim un cadru prin care acesta isi poate aduce contributia la nivel global. Construim echipe cu mixul potrivit de talent, pasiune si determinare, capitalizam know-how si bune practici si infuzam inovatie in tehnologiile folosite, in ADN-ul echipei si in instrumentele si procesele utilizate.

Reusim in acest fel sa livram cele mai bune solutii clientilor nostri, indiferent daca provin din Romania, US, UK sau din orice alt loc." Marius Hanganu, Managing Partner Tremend.

Deloitte Technology Fast 50 din Europa Centrala ierarhizeaza companii din 18 tari, care se incadreaza in cele 6 categorii: solutii IT si digitale, media si telecomunicatii, biotehnologie, nanotehnologie si tehnică medicala, energii curate. Companiile din acest top au inregistrat in ultimii ani o crestere medie a cifrei de afaceri de 1.057%, sustinuta in principal prin investitii in inovatie, managementul talentelor si R&D.

Tremend a inregistrat o dezvoltare accelerata si sustinuta a business-ului in ultimii ani, avand o crestere a cifrei de afaceri de peste 100% in 2015, an in care 51% venituri au fost generate din proiecte pentru clienti internationali. Compania a avut o crestere organica, cel mai mare client avand o contributie de 18% in cifra de afaceri. Tremend Software Consulting, a fost infiintata in 2005 de Ioan Cocan si Marius Hanganu, Managing Partners.

"Acordam o atentie deosebita culturii organizationale. Desi avem un ritm alert de crestere, imi aloc timp sa cunosc personal fiecare candidat inainte de angajare. Promovam in cadrul echipei un mindset global, ne propunem sa rezolvam probleme globale, avem o abordare colaborativa, investim in dezvoltare continua si ne asiguram ca fiecare om nou intrat in echipa are aceste valori." Ioan Cocan, Managing Partner Tremend.

In prezent, echipa Tremend dezvolta solutii tehnologice complexe, de la embedded software pentru companii de top din automotive, pana la platforme de ecommerce, solutii web sau solutii customizate pentru companii precum Orange, ING, Carrefour etc.

Despre Tremend

Cu o experienta de 11 ani in dezvoltarea de solutii software, Tremend a realizat peste 300 de proiecte pentru clienti din 15 tari si 3 continente. Solutiile dezvoltate au peste 60 de milioane de utilizatori si deservesc companii de top din banking, finance, telecom, automotive, servicii profesionale si servicii medicale.

Detalii pe www.tremend.ro