Editia a VI-a a proiectului ”Campioni in Business„ debuteaza la Cluj-Napoca miercuri, 2 noiembrie 2016. In cadrul evenimentului care va avea loc la Hotel Opera Plaza vor fi premiati cei mai dinamici antreprenori si companiile cu cele mai bune rezultate de business in anul 2015, din regiunea Transilvania.

Campioni in business 2016Foto: Hotnews

Proiectul ”Campioni in Business„, organizat de Enterprise Investors, Banca Comerciala Romana si PwC Romania cu sprijinul Asociatiei Triple Helix Romania, include trei conferinte care au loc, anual, in regiunile Transilvania, Moldova si Muntenia. In acest an, evenimentul de debut are loc la Cluj-Napoca si va fi urmat de conferinta ”Campioni in Business„ Iasi, pe 9 noiembrie. Gala ”Campioni in Business 2016”, in cadrul careia vor fi premiati antreprenorii si companiile din regiunea Muntenia, dar si antreprenorul anului 2016, va avea loc la Bucuresti, pe 23 noiembrie.

Premiile sunt acordate in functie de evolutia cifrei de afaceri, a profitului si a numarului de angajati dar si a altor criterii ce tin de reputatia, implicarea in comunitatile locale si eficienta activitatilor desfasurate de companiile respective.

La evenimentul din acest an, pe langa premierea celor mai dinamici antreprenori din Transilvania, participantii vor dezbate strategii de dezvoltare a Romaniei si perspective macroeconomice alaturi de Cristian Nacu (Senior Adviser, Enterprise Investors), Vasile Iuga (Senior Adviser, PwC Romania) si Radu Craciun (Presedinte-Director General, BCR Pensii)

Anul trecut, in cadrul evenimentului ”Campioni in Business” 2015 din Cluj-Napoca au fost premiate 10 companii, grupate in functie de cifra de afaceri si de continuitatea rezultatelor remarcabile ale afacerilor desfasurate de acestea.

La categoria ”Companii cu cifra de afaceri intre 3 si 15 milioane de euro” au fost premiate: POLICLINICA DE DIAGNOSTIC RAPID SA (Brasov), Compania AGASI SRL (Timis) si AGROSEL SRL (Cluj).

La categoria ”Companii cu cifra de afaceri mai mare de 15 milioane de euro” au fost premiate companiile VISUAL FAN SRL (Brasov), RUS-SAVITAR SRL (Timis) si BENVENUTI SRL (Bihor).

Au fost acordate premii speciale companiilor ALBALACT SA (Alba) si SALADBOX SRL (Cluj), dar si premii de continuitate pentru companiile EMSIL TECHTRANS SRL (Bihor) si IRUM SA (Mures)

Despre proiect

Aflat la cea de-a VI-a editie, ”Campioni in Business” isi propune sa evidentieze in fiecare regiune companiile cele mai performante, cu cele mai mari si mai spectaculoase cresteri ale cifrei de afaceri si ale numarului de angajati, conduse de oameni de afaceri indrazneti si vizionari.

”Campioni in Business” este un program dedicat antreprenoriatului, care descopera, promoveaza si premiaza cei mai de succes antreprenori romani, adevarate modele pentru mediul de afaceri autohton si pentru societate.

Pentru mai multe detalii despre program, puteti accesa website-ulhttp://www.campioniinbusiness.ro/ s ipagina de Facebook https://www.facebook.com/campioniinbusiness?fref=ts.