Editia a VI-a a proiectului "Campioni in Business" a debutat astazi, 2 Noiembrie 2016, la Cluj-Napoca, cu premierea celor mai performante companii si a celor mai indrazneti si vizionari antreprenori din regiunea Transilvania. Conferinta regionala "Campioni in Business" Transilvania a avut loc la Hotelul Opera Plaza, din Cluj-Napoca iar la eveniment au participat oameni de afaceri locali, reprezentanti ai mediului bancar local si regional, antreprenori, consultanti de business si analisti.

Conferinta "Campioni in Business" TransilvaniaFoto: Conan PR

La editia din acest an de la Cluj-Napoca a "Campioni in Business", au fost premiate cele mai performante 9 companii din regiune, cu cele mai mari si mai spectaculoase cresteri ale cifrei de afaceri si ale numarului de angajati. Trofeele au fost acordate de partenerii proiectului: Enterprise Investors, BCR, PwC Romania si Asociatia Triple Helix.

In alegerea campionilor au fost luate in calcul mai multe criterii, de la evolutia cifrei de afaceri, a numarului de angajati si pana la contributia pe care companiile premiate o aduc mediului de afaceri local sau regional in care isi desfasoara activitatea.

Companiile care au fost premiate in cadrul evenimentului Campionii in Business din regiunea Transilvania au fost impartite in patru categorii: companii care au fost premiate in cadrul editiilor anterioare ale proiectului si care au continuat sa aiba rezultate semnificative in business, companii cu cifra de afaceri intre 3 si 15 milioane de euro, companii cu cifra de afaceri de peste 15 milioane de euro si companii care au primit premii speciale.

Au fost premiate urmatoarele companii:

A. Campionii care au obtinut premii la editiile anterioare ale evenimentului

  • ELECTROGLOBAL SRL (Cluj)

B. Campionii cu cifra de afaceri intre 3 si 15 milioane de euro

  • ALPIN SOLAR S.A. (Brasov)
  • BLACHOTRAPEZ S.R.L. (Maramures)
  • DELTATEL S.R.L. (Timis)

C. Campionii cu cifra de afaceri mai mare de 15 milioane de euro

  • FORTECH SRL (Cluj)
  • AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE SA (Cluj)
  • ALPIN 57 LUX SRL (Alba)

D. Premii speciale

  • TRANSYLVANIA COLLEGE (Cluj)
  • NESsT  ROMANIA (Timis)

In deschiderea evenimentului au luat cuvantul Serban Roman (Vice-Presedinte, Enterprise Investors), Viorel Curta (Director Zonal Corporate, BCR), Ionut Sas (Partener, Lider servicii de consultanta fiscala pentru antreprenori si afaceri de familie, PwC Romania) si Irina Anghel-Enescu (Fondator si Presedinte Triple Helix).

Participantii la eveniment au dezbatut tema "Strategii de dezvoltare a Romaniei. Perspective macroeconomice" impreuna cu Cristian Nacu (Senior Adviser, Enterprise Investors), Vasile Iuga (Senior Adviser, PwC Romania) si Radu Craciun (Presedinte-Director General, BCR Pensii).

"Campioni in Business" este un program care descopera, promoveaza si premiaza cei mai dinamici antreprenori romani care creeaza si mentin locuri de munca, aduc valoare prin inovatie si contribuie in mod semnificativ la bugetele locale si de stat.

Pentru mai multe detalii despre program, puteti accesa website-ul http://www.campioniinbusiness.ro/ si pagina de Facebook.