Loteria Romana pregateste o noua licitatie pentru televizarea tragerilor loto, avand in vedere ca la inceputul lunii martie va expira contractul incheiat cu Societatea Romana de Televiziune, aflat in prezent in derulare, arata datele transmise de companie, in urma unei solicitari News.ro.

Sediu Loteria RomanaFoto: Loto.ro

"In ultima perioada, s-au facut demersurile necesare pentru demararea unei proceduri de achizitie in vederea incheierii unui nou contract pentru televizarea tragerilor loto", a precizat compania, pentru News.ro.

De asemenea, pentru acest an, Loteria Romana si-a propus sa-si extinda reteaua mandatara cu un numar de 200 noi puncte de vanzare.

In prezent, Loteria Romana are peste 1.900 de agentii loto.

In ceea ce priveste principalele obiective ale Loteriei Romane pentru acest an, acestea sunt "dezvoltarea unui sistem propriu, extinderea retelei de vanzare si lansarea de noi produse de tip loz instant", spun reprezentantii companiei.

Loteria Romana este controlata de Ministerul Finantelor si are circa 2.500 de salariati.

Potrivit celor mai recente date raportate, compania a avut in anul 2015 un profit net de 18,7 milioane lei si o cifra de afaceri de 756,6 milioane lei.