Pentru a sarbatori strangerea unei comunitati de 1 milion de prieteni pe Facebook, Kaufland Romania a publicat primul videoclip facut impreuna cu acestia si in care fanii paginii au decis, fara sa stie, continutul anumitor secvente din clip. In videoclip, un angajat Kaufland incepe sa danseze de bucurie ca s-au adunat atat de multi prieteni online - intr-un mod complet inedit si asa cum au decis fanii paginii de Facebook:https://www.facebook.com/kaufland.romania/videos/896721703764397/

Astfel, cu cateva zile inainte de filmari, fanii au fost provocati sa raspunda pe facebook la intrebari despre cum se bucura cand sunt fericiti, cu ce ar jongla de fericire, care li se pare cel mai fresh miros. Raspunsurile lor au fost integrate in videoclip: astfel, dansatorul pluteste pentru ca asa au zis fanii, jongleaza cu un mar si miroase parfumul unei portocale, cel mai fresh fruct, conform parerii acestora.

Videoclipul a fost realizat de echipa online Kaufland impreuna cu regizorul Catalin Bugean si o echipa de peste 30 specialisti, incluzand un dansator profesionist, coregraf si alpinisti utilitari.

"Pagina comunitatii noastre de Facebook este in primul rand un loc de intalnire virtual pentru prieteni, de aceea conceptul clipului a pornit firesc: hai sa contribuim CU TOTII la bucuria de a avea aici 1 milion de prieteni - atat noi, cat si fanii paginii. In online avem un dialog permanent cu clientii nostri, de aceea am construit o comunitate in care fiecare contribuie cu ceva si are de invatat: noi de la clienti, ei la randul lor de la noi, iar uneori se intampla ca un client sa ofere sfaturi altui client astfel conversatia se continua intr-un mod autentic. Sarbatorim ca am depasit pragul de 1 milion de prieteni prin acest videoclip la care au contribuit cu totii, fara sa stie, si carora le multumim", declara Alexandra Cirstea, Sef Departament Online, Kaufland Romania.

Kaufland Romania isi asteapta prietenii pe paginileFacebook,InstagramsauYoutubecu pofta de conversatii, alaturi de noutati, sfaturi, idei, jocuri, concursuri etc.

Despre Kaufland Romania

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine in sapte tari. Kaufland Romania este de cinci ani consecutiv centrul comercial cu cea mai mare incredere la sectiunea Categoria locala, potrivit studiului Trusted Brands al Reader's Digest. Strategia noastra are ca scop indeplinirea dorintele clientilor cu accent pe garantiile si serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate si, bineinteles, preturi atractive. Pentru mai multe informatii vizitatiwww.kaufland.ro.