Sa fii manager in Romania poate fi suprema provocare. Perspectiva locala si internationala trebuie luata in calcul, la fel si datele care ne arata cum se poate schimba mediul de business. Nu e de mirare ca intr-o perioada atat de agitata din punct de vedere economic, managerii sunt preocupati de ideea de a reduce riscurile pentru companiile lor.

Alexandra Predeanu - Country ManagerFoto: ICAP Romania

Cum faci sa stabilizezi compania?

"Managementul riscului nu inseamna sa controlezi riscul ci sa iei decizii avand cat mai multe riscuri in vedere. Este foarte important ca managerii si antreprenorii sa cunoasca riscul de a colabora cu o companie, fie ea client sau furnizor, pentru a-si putea personaliza politica de creditare sau plata. Datele despre companii si analiza lor interna nu mai sunt indeajuns, deoarece cunoasterea metodelor, strategiilor, algoritmelor de rating si a instrumentelor folosite au devenit un 'must have' in luarea unei decizii corecte de business", a declarat Alexandra Predeanu, Country Manager- ICAP Romania.

ICAP Romania, partener exclusiv al celei mai mari companii de informatii la nivel mondial - Dun&Bradstreet, organizeaza cea de a 8-a editie a Conferintei de Management al Riscului de Creditare din Romania. Vrei sa fii prezent la eveniment? Comanda acum biletul tau aici, locurile sunt limitate. Evenimentul va avea loc pe 23 Mai 2017 la Hotel Marriott.

Despre ce vorbim in Conferinta de Management al Riscului?

ICAP, fiind singura companie de rating din Romania acreditata de Banca Centrala Europeana, aduce in fiecare an keynote speakeri internationali care prezinta o perspectiva noua asupra analizei de risc si iti vor prezenta analize financiare si noutati despre nivelul riscului de tara si de companie in Romania si in Europa.

Exemple de discursuri din agenda evenimentului:

  • Reformele structurale: veriga dintre macroeconomie si microeconomie - Valentin Lazea, Economist Sef, BNR
  • Managementul riscului prin folosirea ratingului comercial intr-un mediu de afaceri instabil  - Lukasz Olszewski, Head of Business Development, Standard and Poor's
  • Risc de neplata la nivel macroeconomic - Ana Boata, Economist Macroeconomic si Country Risk Research, Euler Hermes Europe
  • Agenda evenimentului aici

Iti propunem sa gasim impreuna raspunsuri la cateva dintre cele mai importante intrebari ale momentului:

  • Cum pot deveni mai profitabile afacerile in Romania si in strainatate?
  • Cum pot companiile si institutiile financiare reduce riscul pe care il intalnesc in operatiunile lor de zi cu zi?

ICAP are unul dintre cele mai vaste portofolii de clienti din zona corporate si la acest eveniment vor participa, ca si in cele 7 editii anterioare, peste 200 de profesionisti de nivel CEO si CFO, din domeniul financiar bancar si corporatii. Conferinta este o oportunitate de networking si de a cunoaste factori de decizie importanti din industriile din Romania. In plus, vei afla cele mai bune strategii de stabilizare a afacerii tale de la specialistii invitati.