Berea Albacher este produsa de catre Romaqua Group la fabrica din Sebes, pusa in functiune pe 1 mai 2008, fabrica ce inglobeaza cele mai moderne tehnologii existente pe plan mondial, si singura fabrica din Romania care are microfiltrare pe tot fluxul de productie.

Berea AlbacherFoto: webPR.ro

Filtrarea prin kieselgur, pasteurizarea si stabilizarea prin PVPP sau Silicagel, procese comune fabricilor de bere din Romania, au fost excluse din proiectul Romaqua. S-a optat din start pentru o tehnologie ultramoderna, fiind una dintre putinele fabrici din lume care produc integral bere fara kieselgur si pasteurizare.

Sunt utilizate doar procese de microfiltrare la rece, fara niciun tratament chimic sau termic al berii, stabilizarea facandu-se prin filtrare prin agaroza, extract din alga agar-agar, care este, de asemenea, o tehnologie ultramoderna, ecologica si fara reziduuri. Fiind complet nepasteurizata, se obtine o bere vie, cu gust unic, caracterizata de o prospetime inconfundabila.