Toamna aceasta, cel mai mare targ de cariera din Romania, Angajatori de TOP revine in Timisoara.

Angajatori de Top_TimisoaraFoto: Catalyst Romania

Evenimentul reuneste peste 80 de companii si 3000 de joburi in Timisoara. In mod traditional, toamna este perioada in care angajatorii sunt foarte activi, aspect confirmat si de numarul mare al oportunitatilor de cariera oferite la Angajatori de TOP.

In comparatie cu editiile anterioare, remarcam o evolutie a numarului de pozitii deschise. Cele 3000 de oportunitati de cariera sunt adresate atat candidatilor cu experienta, celor cu un nivel mediu de experienta, cat si studentilor si absolventilor. 20% dintre joburi sunt adresate candidatilor cu peste 3 ani experienta, 37% persoanelor cu 1-3 ani experienta, 32% sunt joburi pentru candidatii entry-level, iar 12% sunt pozitii in cadrul programelor de internship.

Angajatori de TOP Timisoara ofera candidatilor posibilitatea sa aplice la o diversitate de oportunitati de cariera, companiile prezente avand joburi deschise pentru aproape toate specializarile si nivelurile de experienta. Joburile deschise de companii sunt in departamente precum:

 • IT&C
 • Inginerie
 • Vanzari
 • Marketing
 • Achizitii-Logistica-Aprovizionare
 • Controlul calitatii
 • Design
 • Juridic
 • PR
 • Comunicare
 • Resurse umane

Nume mari de companii vor fi prezente in cadrul editiei Angajatori de TOP Timisoara.

O parte dintre companiile care pot fi intalnite pe 13-14 octombrie la C.R.A.F.T sunt: ATOSS Software, Auchan Romania, BeeSpeed, Bosch Service Solutions, Continental, Convergys, DEUTSCHE TELEKOM SERVICES EUROPE - ROMANIA, Draxlmaier Group, Elektrobit Automotive Romania, Flex, HELLA, HELPLINE, Kimball Electronics Romania, Lidl Romania, McDonald`s in Romania, Microsoft, Nestle, Nokia, Plexus, Valeo Lighting Injection, Vodafone Romania, WALTER GROUP Austria, Wipro's automotive Center of Excellence, Yazaki Component Technology, ZTE Services Romania.

Pentru pasionatii de IT, evenimentul din Timisoara aduce un concept TechTalks extins, unde candidatii pot alege conferinta internationala care va aborda teme precum: IoT, AI, Robotica etc. Pe langa aceasta, in cadrul TechLab-urilor se va discuta despre ultimele studii de caz ale celor mai mari jucatori din industria IT&C facand referire la arii precum: Software Development, Telecomunicatii, Embedded Software, IT Support sau Consultanta in IT.

Continuand traditia din primavara, toamna aceasta la TechTalks, pe langa, Innovation Corner (zona de gadget-uri - drone, robotei, imprimante 3D) am creat si zona de Networking, locul unde candidatii pot face schimb de idei si vor putea impartasi pareri despre noutatile din industrie.

Cei care sunt in cautarea unui job se pot inscrie gratuit pe www.hipo.ro, si ulterior pot participa la eveniment in baza CV-ului tip Barcode.