Sarbatorile acestea, E.ON Flash te indeamna sa alegi energia care te inspira pentru a face cele mai frumoase cadouri celor dragi. Intre 11-31 decembrie 2017 furnizorul de electricitate si gaze naturale 100% digital, iti daruieste un bonus de pana la 300 de lei pentru ca tu sa ii cheltui asa cum iti doresti.

E.ON FlashFoto: eonflash.ro

Bonusul va fi acordat la achizitionarea unuia dintre produsele 24 Egal incluse in oferta de Craciun: 24 Egal Gaz si Electricitate si 24 Egal Electricitate. Valoarea acestuia este de 150 lei pentru un contract de electricitate si de 300 lei pentru un contract de gaz si electricitate. Banii vor fi transferati prin virament, direct in contul bancar al clientului, dupa emiterea primei facturi.

Furnizorul propune 1000 de abonamente de electricitate si 1000 de abonamente duale, de gaz si electricitate, iar contractele se incheie pentru o perioada de doi ani, cu posibilitatea de prelungire la expirarea termenului. In plus, pe toata perioada contractuala pretul de furnizare este fix garantat doi ani.

Produsele 24 Egal permit plati egale luna de luna, indiferent de anotimp si ofera predictibilitate in costuri pentru pentru o administrare cat mai eficienta a cheltuielilor cu energia.

E.ON Flash ofera clientilor cel mai simplu proces de contractare si schimbare furnizor, 100% online, gratuit, fara cozi, fara hartii, cu minimul de documente necesare, fara interventii la instalatii sau intreruperi in furnizarea de energie.

Magia Craciunului e.ON!

Despre E.ON Flash

E.ON Flash, parte a grupului E.ON, este un furnizor nou de energie pe piata romaneasca, dezvoltat pentru a oferi produse si servicii 100% online pe platforma eonflash.ro, consumatorilor care doresc sa isi schimbe furnizorul de gaze naturale si electricitate, in contextul liberalizarii pietei de profil.