E.ON Flash, furnizor de energie si gaze 100% digital, se numara printre cele mai inovatoare companii romanesti in anul 2017, conform revistei Business Magazin, care a realizat un catalog dedicat inovatiei drept cheie a dezvoltarii afacerilor. Lansata cu doar cateva luni in urma, compania E.ON Flash si-a propus sa dezvolte solutii inteligente si rapide adresate celor care doresc sa isi schimbe furnizorul dar nu au facut-o pana acum de teama formalitatilor complicate sau din cauza neclaritatilor pe care le au in privinta procedurii de urmat. Cu E.ON Flash insa toate aceste temeri dispar: totul se desfasoara exclusiv online, in doar cateva minute, urmand cativa pasi simpli, evitand astfel cozile si risipa de timp.

E.ON Flash, in topul companii inovatoareFoto: eonflash.ro

Mai mult, E.ON Flash a inteles nevoia clientilor de transparenta si de informare, asa ca ii ajuta sa aiba controlul asupra consumului, iar cat priveste preturile pachetelor oferite, acestea sunt competitive si garantate timp de 12 luni. De exemplu, unul dintre beneficiile pachetului "Egal" este predictibilitatea costurilor cu energia, prin plata unei sume egale timp de 11 luni si o regularizare in luna a 12-a de contract. Pentru a evita facturi de regularizare cu valori mari, compania va consilia clientii in vederea ajustarii sumei platite lunar. Ajustarea poate fi initiata si de catre clienti oricand doresc acestia.

In acelasi timp, compania s-a intrebat cum ar putea transforma energia intr-o experienta unica pentru viitoarea generatie de clienti. Astfel, conceptul care a reiesit se bazeaza pe faptul ca energia trebuie sa fie pe intelesul tuturor si sa fie usor de accesat, de oriunde Sub deviza "O noua energie, fara cozi, fara hartie!", Supereroul in Energeza, Captain Watt, responsabil de comunicarea cu clientii, ii informeaza si ii ajuta sa inteleaga mai bine piata de energie.

In catalogul Business Magazin aflat la a 4-a editie au fost incluse 33 de companii de top din domenii, precum: IT, e-commerce, banking, asigurari, transport si energie.

Ca o recunoastere in plus a metodelor si proceselor inovative dezvoltate in activitatea sa, E.ON Flash a fost nominalizat la categoria "Premiera anului" in cadrul Galei Energynomics Awards 2017, eveniment care a reunit, pe 7 decembrie, la Bucuresti, reprezentantii celor mai importante si dinamice companii din domeniul energetic.

Premiile de excelenta Energynomics si-au propus, pentru al cincilea an la rand, sa scoata in evidenta reusitele din domeniul energetic, sa promoveze abordarile, ideile si oamenii care au avut realizari deosebite.