Dumitru Sodolescu este nou director general al Metrorex, anunta News.ro. El il va inlocui pe Ion Constantinescu, al carui mandat expira in data de 3 martie, si va asigura interimatul timp de patru luni, anunta regia, precizand ca Sodolescu este inginer si a ocupat functii de top management in companii private.

"Consiliul de Administratie al Metrorex l-a desemnat in functia de director general pe Dumitru Sodolescu. Acesta il inlocuieste in functie pe Ion Constantinescu al carui mandat expira in data de 3 martie 2018', precizeaza Metrorex.

Noul director general a fost numit de catre Consiliul de Administratie al Metrorex pentru a asigura interimatul pe o perioada de 4 luni, conform prevederilor legale ale OUG nr. 109/2011.

Dumitru Sodolescu este de profesie inginer, absolvent al Facultatii de Mecanica din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti si are experienta in domeniile energie, proiectare si investitii. Dumitru Sodolescu a ocupat functii de top management in mai multe companii private.