[​P] Câștigă o Bursă parţială E/MBA la Cotrugli Business School! Aplică până pe 29 Aprilie!

de     Smile Media
Joi, 26 aprilie 2018, 13:26 Economie | Companii


Bursa Cotrugli Business School
Foto: Smile Media
Cea mai importantă școală de afaceri din Europa de Sud Est, Cotrugli Business School, are plăcerea de a acorda în România, pentru al zecelea an consecutiv, bursele parțiale MBA şi Executive MBA. Bursele se vor decerna în cadrul concursului anual "Cotrugli Scholarships" (Mai 2018), concurs care face parte dintr-un proiect complex de responsabilitate socială pe care școala îl derulează în partea de sud-est a Europei. Astfel, Cotrugli îşi dorește să sprijine managerii tineri şi ambiţioşi ce pun preț pe investiția în noi cunoștințe şi realizează necesitatea networking-ului în dezvoltarea carierei profesionale.

De ce MBA?

MBA (Master of Business Administration) este un standard de educație de business în lume. Programul este de o mare importanţă pentru oricine înțelege valoarea dezvoltării continue atât pe plan personal cât şi profesional. Un program de MBA îți schimbă modalitatea de a gândi şi îți dezvoltă auto-educația, lucru esențial pentru a lua decizii corecte şi pentru a progresa în carieră. Un alt aspect foarte important al unui MBA este că leagă practica de teorie, ceea ce influențează viitoarea dezvoltare în lumea afacerilor. Programul de MBA furnizează un set de instrumente absolut necesare oricarui manager modern pentru a face faţă mediului de afaceri în continuă schimbare.

De ce Cotrugli?

Structura modulelor şi activităţilor în cadrul programelor de MBA ale Cotrugli Business School facilitează creşerea performanţei prin lucrul la propriile situații de business. Ceea se se învaţă  pe parcursul unui modul se Poate implementa în săptămâna următoare la locul de muncă. În același timp, Cotrugli oferă programe perfect compatibile cu viața profesională şi personală, căutând un echilibru între acestea. Programul asigură o absenţă minimă de la locul de muncă şi un randament maxim al investiției. Dacă sunteți printre cei care doresc să investească în cunoștințe, networking şi carieră, aplicați pentru Bursele Cotrugli Business School.

Un program de MBA este cu atât mai valoros cu cât beneficiază de acreditare şi este recunoscut internațional. Cotrugli Business School beneficiază de acreditarea internaţională oferită de Association of MBAs (AMBA), fapt ce poziţionează Cotrugli într-un grup de 200 de şcoli respectate. AMBA oferă o garanţie independentă a calității programelor de MBA şi reprezintă standardul cel mai înalt în educaţia postuniversitară de acest tip. Cotrugli adună studenți remarcabili precum şi lectori şi experți de top, având în prezent peste 2000 studenți şi Alumni.

Cotrugli Business School este recunoscută internaţional ca fiind liderul de piaţă în Europa de Sud Est şi un centru de excelenţă pentru educaţia în afaceri.  Misiunea şcolii este de a dezvolta manageri competitivi, lideri capabili să facă faţă provocărilor unor medii în continuă schimbare, oameni care aduc o contribuţie pozitivă în organizaţiile în care îşi desfăşoară activitatea şi în societate.Cum se poate aplica pentru bursele E/MBA Cotrugli Business School

Dacă ai un minimum de 5 ani de experienţă relevantă de muncă în poziţii de middle şi top management, ai absolvit o facultate şi vorbeşti fluent limba Engleză poţi aplica pentru bursa EMBA. Taxa pentru programul de EMBA este 18,000 EUR + TVA. Se vor acorda patru burse de 50% din valoarea totală, precum şi câteva burse de 30% din valoarea totală.

Dacă ai un minimum de 3 ani de experienţă relevantă de muncă, ai absolvit o facultate şi vorbeşti fluent limba Engleză poti aplica pentru bursa MBA. Taxa pentru programul de MBA este 10,000 EUR + TVA. Se vor acorda patru burse de 50% din valoarea totală, precum şi câteva burse de 30% din valoarea totală.Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

1792 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by