Genpact, cel mai mare furnizor internațional de servicii profesionale din România, își extinde operațiunile în Cluj-Napoca, iar o parte din echipele locale se mută într-o nouă clădire de birouri. Noul sediu din United Business Center Riviera a fost amenajat pentru a oferi angajaților un spațiu prietenos, verde și ergonomic.

Genpact - sediu nouFoto: Genpact

Dacă în 2007 Genpact deschidea primul sediu în Cluj-Napoca, cu un număr de 60 de persoane, în prezent echipa locală depășește 900 de oameni, iar trendul este crescător.

"Ne-am propus relocarea într-o clădire nouă, clasa A, cu un design modern și calitate superioară a finisajelor și a facilităților, care să fie un punct de atracție pentru angajați și să întărească imaginea companiei ca unul dintre angajatorii de top din Cluj. Accentul a fost pus pe crearea unui mediu prietenos, folosind o schemă coloristică proaspătă care să reflecte noul branding Genpact, soluții ergonomice de mobilier, maximizarea luminii naturale", a declarat Laura Popa, Infrastructure Leader Europe & Americas.

Angajații au la dispoziție soluții tech de ultimă generație

În sediu s-au mutat peste 500 de angajați, dar mai există spațiu și pentrunoi echipe. Noul birou Genpact are 4200 mp, 4 etaje, 4 săli de luat masa, 6 săli de training și 2 săli de relaxare.

"Am renunțat la vechile sisteme de signalistică în companie, în favoarea celor interactive și digitale. Noul mediu stimulează colaborarea, toate spațiile fiind asistate de tehnologie: soluții moderne de afișare pe ecrane LCD, sisteme complexe de videoconferință și sonorizare. Ambiția noastră a fost ca oriunde te afli în clădire să ai în imediata apropiere o gamă largă de soluții tehnologice pentru a stimula activitățile angajaților și ale echipelor", a adăugat Laura Popa.

Care sunt avantajele dacă te alături echipei Genpact?

În cadrul companiei este promovată învățarea continuă, iar angajaților li se oferă oportunități multiple de dezvoltare. Ei sunt încurajați să rămână curioși și flexibili, să experimenteze idei și proiecte noi, să se reinventeze și mai ales să vină cu plăcere la muncă în fiecare zi.

Genpact oferă și programe dedicate absolvenților, acces la învățare și perfecționare prin tehnologii noi, accesibile de oriunde și oricând. La acestea se adaugă posibilități de promovare, pachete motivante, participare în activități de CSR/Sport și inițiative din zona de well-being, multiple reduceri la restaurante, magazine, săli de sport, evenimente locale, centre de wellness si grădinițe private.

Genpact este o companie globală de servicii profesionale, ce pune accent pe transformare, având în total peste 78.000 de angajați, dintre care aproximativ 5000 își derulează activitatea în Europa, în țări ca România, Polonia, Marea Britanie, Letonia, Olanda și Slovacia.

Vrei să te alături echipei Genpact din Cluj-Napoca? Vezi cum e să lucrezi în cadrul acestei companii, care sunt joburile disponibile șiaplică aici.