​Suntem Instant Factoring, prima platformă românească online de finanțare a companiilor mici prin micro-factoring. Oferim sprijin micilor antreprenori români prin acces în avans, rapid si ușor, la banii proprii, eliminând timpul standard de așteptare până la încasarea unei facturi în termenul agreat cu clientul, de 30-60-90 sau chiar 120 de zile.

Instant FactoringFoto: instantfactoring.com

Ai o factură de încasat? Este în termen? Ai nevoie de bani mai repede? Îți evaluăm factura și-ți oferim un răspuns în maxim 2 ore, iar dacă este finanțabilă, îți virăm banii în cont în maxim 24 de ore. Totul se desfășoară online, prin crearea unui cont în platformawww.instantfactoring.com, fără drumuri suplimentare sau acte adiționale, garanții personale, doar pe baza facturii pentru care soliciți finanțarea. Percepem un comision standard, unic și transparent de 3% lunar din totalul facturii.

Acest serviciu se numește factoring și prin Instant Factoring este accesibil acum și companiilor mici din România.

Vizualizează un video despre ce este factoringul și cum te poate ajuta.

Știm că în calitate de IMM ai nevoie de numerar cât mai rapid pentru a-ți plăti salariații, taxele, furnizorii, pentru a onora o nouă comandă sau pentru a-ți dezvolta afacerea. Instant Factoring îți pune la dispoziție o metodă rapidă de acces la cash, alta decât să aștepți încasarea facturii la scadență. Produsul Instant Factoring este unic pe piață pentru că finanțează companiile rapid, transparent, cu costuri ușor de înteles și cu flexibilitate. Elimină tot procesul îndelungat de aprobare a finanțării pe care o bancă sau o instituție clasică de factoring îl aplică: o anumită valoare și volum al facturilor vândute, un nivel minim al cifrei de afaceri și alți indicatori financiari ceruți, garanții ale firmei sau personale ale acționarilor/administratorilor, timp îndelungat de aprobare a dosarului (ce poate ajunge la 3-6 săptămâni) și toată birocrația din spate.

Facturile standard finanțate de Instant Factoring au valori de până la 10.000 lei, însă finanțarea se acordă și pentru sume mai mari, prin oferte personalizate. Acest serviciu poate fi accesat de către orice companie indiferent de mărime, domeniu de activitate și localizare geografică. Condiția de bază pentru aprobarea finanțării este ca factura să fie în termen și să nu existe probleme cu încasarea ei.

Utilizând un software din zona aplicațiilor digitale, îmbinând tehnologia de ultimă oră cu partea de finanțare, Instant Factoring oferă în premiera în România un serviciu de finanțare complet online și automatizat.

Acceseazăwww.instantfactoring.com, platforma noastră prin intermendiul căreia se fac toate operațiunile: te înregistrezi, îti încarci factura sau facturile, ți se face analiza, primești răspuns în maxim două ore, iar în 24 de ore ai banii în cont. În secțiunea de Întrebari și Răspunsuri vei gasi toate informațiile necesare, iar pe prima pagină, vei găsi un calculator de simulare a finanțării cu ajutorul căruia vei afla pe loc câți bani primești în cont dacă aplici la noi și primești un raspuns pozitiv.

Întră acum pe site-ulInstantFactoringși finanțează-ți afacerea în doar cateva ore!