Un turist a dat în judecată compania British Airways, susținând că a suferit leziuni fizice din cauza faptului că a trebuit să stea lângă un pasager obez, într-un zbor de 12 ore, potrivit CNN.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ștefan Prosser, originar din Țăra Galilor, a declarat, vineri, în fața Tribunalului Pontypridd, că echipajul de cabină al companiei British Airways a ignorat plângerile sale. "A fost atât de mare încât a trebuit să-și forțeze fesele să încapă între brațele scaunelor", a spus Prosser.

"Omul s-a așezat cu genunchii lipiți de scaunul din față și corpul său ocupa și o parte din scaunul meu în zborul de la Bangkok la Londra în ianuarie 2016", a adăugat el.

Prosser a spus că s-a plâns echipajului, dar i s-a spus că nu există alte locuri pe Boeing 777. "Am fost imediat conștient de faptul că acest lucru va fi problematic pentru mine, simțind greutatea corpului său punând presiune asupra corpului meu, ceea ce m-a forțat să stau într-o poziție incomodă", a declarat bărbatul.

Întrebat în instanță dacă s-a plâns direct pasagerului, Prosser a spus că nu a vrut să intre în conflict direct cu el și a adăugat că pasagerul părea "conștient de ceea ce se întâmplă".

Chris McLindon, unul dintre reprezentanții companiei care se afla la bordul aeronavei, a declarat pentru BBC că a primit foarte rar o astfel de plângere și că Prosser nu pare să fie în disconfort ba chiar a adormit la un moment dat în timpul zborului.