​McDonald's și KFC România și-au trimis reciproc mesaje pe Facebook, cu ocazia aniversării a 100 de ani de la Marea Unire și a campaniei #TraiascaCapraVecinului.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Buni și cu sosul vecinului KFC #TraiascaCapraVecinului #1Decembrie” este mesajul scris, la ora 10:25, pe pagina de Facebook a McDonald's România. În imaginea postată apare o porție de cartofi prăjiți de la Mc Donald`s alături de un sos de la KFC.

Eternul concurent i-a răspuns la ora 11:00, iar fiecare dintre cele două postări are link către pagina concurentului. „Fanilor noștri care preferă cartofii McDonald's Romania lângă puiul crocant de la KFC, le spunem #TraiascaCapraVecinului #pebune #1decembrie” este răspunsul publicat pe pagina de Facebook a KFC România.

PressOne a lansat, recent, o "campanie împotriva invidiei", intitulată Trăiască Capra Vecinului!, campanie în care a ridicat statui mai multor instituții de presă, în semn de respect față de munca jurnalistică a acestora. Este vorba despre Europa FM, Times New Roman, HotNews.ro, Recorder și Pro TV.