​​Iarna aduce familiile împreună. Din toate colțurile țării, dar și de peste hotare. În jurul mesei, în jurul bradului, căutând să se conecteze unii cu alții. De cele mai multe ori, în activități comune. Înghesuiți pe aceeași canapea din dorința de a fi împreună. Pentru că familiile împart totul.

Sediu UPC RomaniaFoto: UPC Romania

Și pentru ca niciun membru al familiei să nu se simtă exclus, UPC oferă tuturor clienților săi servicii de internet de o performanță superioară și furnizează internet numai împreună cu serviciul WiFi, inclus în prețul abonamentelor. Compania își propune să stabilească un nou standard în ceea ce privește experiența WiFi, care să răspundă cerințelor de acoperire și viteză chiar și în casele mari. Abonamentele de internet UPC oferă viteze WiFi de până la 500 de Mbps, cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație pe care le folosește: Connect Box și WiFi Boosters.

Din dorința de a veni în întâmpinarea nevoilor tuturor famiilor, oricât de numeroase, UPC pune automat la dispoziția celor care achiziționează servicii de internet modemul Connect Box, care face posibilă atingerea unor viteze de excepție. Printre altele, Connect Box dispune de un sistem dual-band, ceea ce înseamnă că traficul de internet este împărțit pe două canale, de 2,4 Ghz și de 5 Ghz, iar experiența online atinge noi standarde. Cei peste 400.000 de clienți care au deja acasă modemul Connect Box reprezintă peste 70% din totalul abonaților la internet UPC, România clasându-se între primele patru țări în ceea ce privește rata de adopție a dispozitivelor (+60%).

În completarea modemului Connect Box vin recent lansatele WiFi Boosters, dispozitive care asigură acoperirea semnalui WiFi în casele mari. WiFi Boosters cresc conectivitatea și oferă acoperire ridicată din orice colț al locuinței. Pentru că fiecare are nevoie de un moment de respiro; de un spațiu personal. Iar acasă e acolo unde ești împreună cu ceilalți chiar și când simți nevoia să te retragi din mulțime.

UPC își îndeplinește promisiunea de a le oferi clienților săi mijloacele de a fi împreună și face accesibile momentele frumoase, fie ele împărtășite de familii reunite sub același acoperiș sau cu prieteni dragi, aflați la distanță.Rețeaua de internet a UPC asigură viteze medii de download de 312 megabiți pe secundă (măsurată în 2018), o creștere semnificativă de la 285 Mbps, viteza medie măsurată anul trecut. De asemenea, viteza medie de download pe rețeaua wireless a ajuns la o valoare de 100,66 Mbps, măsurată tot în a doua jumătate a anului 2018.