​​Ediția a 3-a Cloud Conference, structurată ca o conferință B2B, va avea loc în 11 aprilie 2019, la Crowne Plaza București, și va reuni companii importante din industria de cloud IT&C din România, speakeri locali și internaționali, companii SMB sau Enterprise, antreprenori și sute de specialiști din diferite domenii.

Cloud Conference Foto: Avaelgo

Cloud Conference este o conferință pentru persoanele de decizie și profesioniștii IT, cu focus pe Cloud-ul Microsoft și organizată de experți de top specializați pe tehnologiile Microsoft Azure și Microsoft 365.

Misiunea conferinței este de a sprijini mediul de business românesc să se eficientizeze și să adopte cele mai recente tendințe tehnologice, explorând intersecția dintre tehnologie și business, precum și modul în care digitalizarea modelează procesele antreprenoriale și viceversa.

Va fi o zi plină de prezentări relevante, discuții despre transformările și provocările unor companii de succes precum UiPath și cele mai bune practici atunci când vine vorba de soluțiile Microsoft Cloud.

În mediul de business de astăzi, lucrurile se schimbă mai dinamic ca niciodată. Prin informațiile și know-how-ul oferit de agenda evenimentului, Cloud Conference pune în relație directă nevoile de business cu oferta tehnologică din România. Se vor aborda teme precum securitatea sporită în mediu automatizat, creșterea productivității, eficientizarea, reducerea costurilor de funcționare și digitalizare existente în piața cu specialiștii cei mai buni din țară, aducând astfel informații de o valoare incontestabilă tuturor participanților la eveniment.

Potrivit organizatorilor, la ediția din acest an a evenimentului sunt așteptați peste 400 de participanți.

Accesul la Cloud Conference 2019 este gratuit și se realizează pe baza de înregistrare prealabilă accesând cloudconference.ro.

Mai multe despre Cloud Conference

În 2017, Avaelgo a simtit o nevoie acută în piață pentru o conferință gratuita axată exclusiv pe tehnologia Microsoft cloud, după modelul unor conferințe similare din SUA. Astfel s-a născut ideea de a organiza Conferința de Cloud, numele inițial al Cloud Conference. Compania Avaelgo a propus un format de conferință B2B, în cadrul căreia să se discute și prezinte soluții concrete la provocările reale ale afacerilor românești. Au fost incluse în agenda conferinței numeroase demo-uri și scenarii de utilizare, studii de caz, precum și cele mai bune practici în abordarea migrării în Cloud.

De-a lungul celor două ediții precedente ideea și scopul conferinței au continuat să se rafineze, iar acum, la cea de-a treia ediție, Avaelgo a încheiat un parteneriat cu ALEF Distribution RO, pentru a oferi participanților evenimentul ideal.

Co-organizatori Cloud Conference 2019: Avaelgo & ALEF

Parteneri Cloud Conference 2019: UiPath, Arggo Consulting, Telekom, Softline, Tecknoworks si Fortinet.