Află ce însemna să ai un startup fintech, alături de fondatori și investitori din comunitatea startup. Înscrie-te și participă gratuit, timp de două weekenduri, la sesiunile intensive de învățare Elevator Lab Bootcamp.

Elevator Lab BootcampFoto: Raiffeisen Bank

Elevator Lab Bootcamp 2019 este un program de educație antreprenorială, dezvoltat de Raiffeisen Bank și TechHub Bucharest, care se adresează profesioniștilor din domeniul financiar și tuturor celor care plănuiesc să pornească un startup fintech.

Fie că-și doresc să facă trecerea de la angajat la antreprenor sau sunt la început de drum într-un business, programul ghidează participanții prin toate etapele construirii unui startup tech.

Dacă ai identificat o problemă ce poate fi rezolvată cu ajutorul tehnologiei, într-un domeniu specific serviciilor financiare, poți aplica aici, doar cu o idee, până pe 6 mai. Te poți înscrie atât individual, cât și ca parte a unei echipe.

În Bootcamp vei participa la prezentări și workshop-uri practice, în două weekenduri cu sesiuni intensive de învățare (17-19 mai și 7-9 iunie). Traineri și mentori vor fi fondatori de startup-uri ori investitori, care vor împărtăși din experiența lor de a dezvolta un produs tech în România.

Ce vei învăța în Elevator Lab Bootcamp ?

  • Care sunt etapele de dezvoltare ale unui startup și cum să atragi oamenii potriviți în echipa ta, afli de la Shane Freeman, fondator www.okapihq.com și autor al cărții SaaS Field Manual Framework;
  • Cum să validezi ideea ta de produs vei discuta cu Mircea Vădan, Managing Partner Activize;
  • Cum să alegi investitorul potrivit pentru startup-ul tău afli de la Cristian Munteanu, Managing Partner Early Game Venture Capital;
  • Care sunt aspectele legale pe care trebuie să le ai în vedere în construirea unui startup de la Tudor Stanciu, Co-Founder Digital 2 Law;
  • Care sunt canalele de achiziție potrivite și etapele din ciclul de viață al clienților de la George Diță, Partner & Lead Innovation Consultant WiseUp;
  • Cum să dezvolți parteneriate la nivel global pentru startup-ul tău de la Mihai Anghel, Co-Founder & Business Manager al GloriaFood;
  • Storytelling și cum să pregătești un pitch deck împreună cu Ciprian Borodescu, Co-Founder & CEO of MorphL and Mircea Vădan.

Pe lângă prezentări și workshopuri vei participa la o serie de sesiuni de mentorat alături de fondatori de startup-uri din România precum: Eduard Burghelia- Confidas, Mircea Căpățâna-Smart Bill, Alexandra Anghel-MorphL, Adina Vișan- Socialinsider, Daniel Nicolescu-SymphoPay.

Criteriile de selecție ale aplicanților sunt capacitatea de a descrie coerent ideea/soluția propusă și experiența fondatorului sau a echipei. Vor fi selectați maximum 15 participanți în Elevator Lab Bootcamp, iar finaliștii vor fi anunțați pe 13 mai.

Câstigatorii programului vor beneficia și de un training de 2 săptămâni în Viena, cu toate costurile incluse, în cadrul Digital Entrepreneurship Summer Program 2019.

Elevator Lab Bootcamp se desfășoară în România că parte a celui mai mare program de parteneriate între fintech-uri și companii din Europa Centrală și de Est, Elevator Lab, organizat de Raiffeisen Bank Internațional.