O companie rusă oferă bonusuri personalului feminin pentru a le încuraja să poarte machiaj și să se îmbrace cu fustă sau rochie atunci când vin la serviciu, scrie CNN.

HotNews.roFoto: Hotnews

Mișcarea face parte dintr-o campanie numită "maraton de feminitate" inițiată de producătorul de aluminiu Tatprof. "Echipa noastră este formată din 70% din bărbați", a declarat Anastasiya Kirillova, unul dintre reprezentanți, potrivit Sputnik. "Aceasta este o modalitate excelentă de a ne aduna o echipă! (n.r. de femei)"

"Multe femei își pun automat pantalonii , așa că sperăm că (campania) va spori gradul de conștientizare a femeilor, permițându-le să simtă feminitatea și farmecul pe care le au atunci când aleg să poarte o fustă sau o rochie", a continuat Kirillova. "Acum este vara, așa că maratonul a venit la momentul potrivit."

Femeile vor fi plătite 100 de ruble (1,50 dolari) în plus dacă vor opta pentru machiaj și o rochie sau o fustă la birou. Pentru a solicita bonusul, angajatele trebuie să trimită o fotografie reprezentanților. Campania a început pe 27 mai și durează până pe 30 iunie.