Unele conferințe programate pentru următoarea perioadă vor fi amânate sau chiar anulate, potrivit unor anunțuri transmise, în cursul zilei de luni, de către unele companii. Acestea invocă siguranța participanților și măsurile anunțate de către autorități.

ConferintaFoto: Freepik.com
  • Ce conferințe au fost amânate sau anulate și cum au fost făcute anunțurile

UPDATE

Safety Broker: Ca urmare a reacțiilor de îngrijorare venite din partea multora dintre participanți cu privire la răspândirea virusului COVID-19, precum și pe fondul masurilor de siguranță adoptate la nivel național de MAI în ultimele ore, suntem forțați sa amânăm desfășurarea evenimentului din martie, “Conferința Anuala a Partenerilor Safety Broker 2020``, pana la o data în care riscurile de infecție vor fi reduse la minim, iar nivelul masurilor de prevenție adoptate de autoritățile statului va fi redus.

Electrica: Având în vedere măsurile adoptate, în ultimele 24 de ore, de autoritățile române în ceea ce privește organizarea evenimentelor, vă informam că am luat decizia de a anula conferința de presă programată pentru marți, 10 martie, ora 10.00, la Hotelul Marshal Garden din București.

Huawei: În urma ultimelor anunțuri legate de situația la nivel național, evenimentul HUAWEI de pe 18 martie a fost amânat. Revenim cu mai multe informații despre data exactă când va fi reprogramat evenimentul și detalii suplimentare în ceea ce privește conferința.

Samsung România: Ne pare rău să te informăm că am decis anularea evenimentului Samsung Galaxy de miercuri, 11 martie, ora 19:30. Decizia a fost luată din rațiuni de siguranță a participanților; Samsung România va prioritiza întotdeauna sănătatea și siguranța clienților, partenerilor și angajaților săi. Ne-am fi dorit să îți putem prezenta ultimele noutăți din familia Samsung Galaxy într-un cadru oficial, însă, în contextul îngrijorărilor la nivel global și local din ultimele zile, am luat decizia dificilă de a anula evenimentul devenit tradițional și să îți oferim alte contexte pentru a experimenta ultimele noastre produse.

Club Feroviar: Club Feroviar a pus și va pune întotdeauna pe primul loc sănătatea și siguranța participanților și a părților implicate în organizarea evenimentelor sale, de aceea am luat decizia de a amâna evenimentul, Conferința Club Feroviar - Infrastructura, care ar fi trebuit să se desfășoare în perioada 11 – 12 martie la Galați. (...) Organizarea Conferintei Club Feroviar - Infrastructura implica, direct sau indirect, un număr foarte mare de oameni, ceea ce contravine cu decizia recentă luată de autorități cu privire la organizarea evenimentelor cu număr ridicat de participanți în perioada 8 – 31 martie. Având în vedere aceste circumstanțe extreme, amânăm evenimentul pentru perioada 3 – 4 iunie la Galați.